T'ajudem a passar-te a la il·luminació LED

T’ajudem a passar-te a la il·luminació LED

20 d'octubre de 2022

T’ajudem a passar-te a la il·luminació LED. La Unió Europea està convençuda dels nombrosos avantatges de la il·luminació LED i per això aquest canvi està entre les seves prioritats.

Amb l’aplicació del Reglament de Disseny Ecològic de l’1 de setembre del 2021, els països pertanyents a la Unió Europea hauran d’eliminar progressivament fonts de llum convencionals, per passar a una il·luminació més ecològica i eficient des del punt de vista energètic. El LED presenta importants avantatges:

  • Ràpid i fàcil d’instal·lar: Les làmpades i tubs LED són l’alternativa perfecta i fàcil d’instal·lar.
  • Sostenibilitat: El seu baix consum d’energia i la vida útil més gran fan que la il·luminació LED sigui l’opció més sostenible.
  • Rendiment fiable: La tecnologia LED de més alt nivell garanteix un mínim esforç de manteniment i els millors resultats d’il·luminació.
Saps quina llum LED pot reemplaçar la teva llum convencional?

Philips Lighting ha desenvolupat una eina per conèixer el reemplaçament perfecte per maximitzar l’estalvi energètic i millorar la qualitat de la teva il·luminació. Pots accedir a l’eina aquí.

T’ajudem a passar-te a la il·luminació LED. Si tens un projecte d’il·luminació, a Suministradora del Vallès et podem ajudar a triar les millors fonts de llum per aconseguir la màxima sostenibilitat i rendiment a les teves instal·lacions.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats