Suministradora

T'ajudem a trobar tot allò que necessitis

Història de Suministradora

Suministradora del Vallés és una empresa especialitzada en la distribució de material elèctric per a instal·ladors professionals en indústries i habitatges

 

Nascuda el 1950 com una petita botiga de 70 m2, actualment ofereix un ampli catàleg de productes en dos punts de venda (Sabadell i Barcelona) amb una superfície de més de 7.000 m2.

Les actuals instal·lacions de Sabadell compten amb un espai de més de 1.000 m2 de punt de venda amb una modalitat d’autoservei assessorat per optimitzar el temps dels seus clients i facilitar la seva experiència de compra.

Les instal·lacions es troben al carrer Girona número 175, molt a prop de la principal via d’accés i sortida de Sabadell per connectar amb Barcelona, on l’empresa disposa d’un altre punt de venda per a dotar de major servei a seus clients (carrer Marina número 334).

Els més de 70 anys d’història de Suministradora del Vallés l’han convertit en una companyia de referència per als instal·ladors professionals i la indústria de la província de Barcelona.

Instal·lacions

 

Et donem servei des del nostre magatzem i punt de venda de Sabadell i Barcelona

Més de 50 professionals al teu servei que, en cadascun dels nostres establiments, et proporcionaran el suport i l’assessorament tècnic que necessites. Més de 25.000 referències en estoc de les millors marques de cada sector, des de l’elèctric a la climatització, la il·luminació, els automatismes, les energies renovables o la domòtica.

Descarrega’t la nostra presentació corporativa aquí

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats