Entrevista ExitVallès

Suministradora, una empresa històrica que vetlla per la innovació

21 de gener de 2022

La revista Èxit Vallès, a la seva edició de gener, publica una entrevista a Baptista Domedel i Joan Domedel sobre la trajectòria de Suministradora del Vallés, des dels seus orígens fins a les perspectives de futur, durant els més de 70 anys d’història. Us comentem els punts clau de l’entrevista i us convidem a llegir-la completa:
 
? L’esforç i el compromís amb el projecte i amb els nostres clients són les claus per arribar fins allò que som avui.
 
? Som una empresa històrica que aposta per la innovació. L’evolució tecnològica és molt gran al nostre sector i és possible que any rere any apareguin productes revolucionaris.
 
? Una de les nostres estratègies va dirigida a oferir productes relacionats amb l’estalvi energètic, un factor clau davant la pujada de preus de l’energia en el context actual.
 
? Encara que tenim molt present el client final, i cada cop més oferim productes destinats a ell, no perdem de vista l’instal·lador, que sempre ha estat el nostre client principal i que ha crescut juntament amb nosaltres.
 
? A Suministradora del Vallés som coneguts per atendre els clients oferint un assessorament molt personalitzat. El nostre equip professional ofereix les propostes més satisfactòries per cobrir les necessitats de cada projecte, perquè cada instal·lació és única.
Llegeix l’entrevista completa en aquest enllaç: Suministradora, una empresa històrica que vetlla per la innovació

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats