Sumi Smart Building

 Les solucions de domòtica industrial de Suministradora del Vallés. Les instal·lacions de Suministradora del Vallés a Sabadell disposen dels...

Les solucions de domòtica industrial de Suministradora del Vallés.

Les instal·lacions de Suministradora del Vallés a Sabadell disposen dels més alts estàndards del mercat en solucions de domòtica industrial, orientades a garantir la total connectivitat dels sistemes i el confort de les persones que treballen a les instal·lacions.

La implementació d’aquestes solucions en un entorn industrial ha permès a Suministradora del Vallés aconseguir una alta eficiència energètica a cadascun dels seus processos. D’aquesta manera, l’empresa ha reduït considerablement els costos d’energia i operatius.

· Free-cooling (control intel·ligent de la temperatura interior de les instal·lacions).

· Sensors de moviment (control intel·ligent de la il·luminació).

· Fumisteria (control de propagació d’incendis).

· Control de presència (control intel·ligent de la il·luminació, persianes i cortines).

· Control remot integral de l’edifici.

Aquestes solucions permeten fer de les instal·lacions de Suministradora del Vallès de més de 7.000 m2 un edifici intel·ligent i escalable a favor de la sostenibilitat, el medi ambient i les persones.

Si vols conèixer les nostres solucions smart de domòtica industrial per a les instal·lacions o la dels teus clients, contacta amb la nostra Àrea Tècnica mitjançant aquest formulari.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats