Descobreixi els avantatges de treballar amb nosaltres

Com a distribuïdor d’automatització industrial Alliance IAD Certified, membre del programa Alliance Partner de Schneider Electric, oferim l’especialització i l’experiència necessàries per gestionar projectes industrials més avançats i complexos i oferir solucions personalitzades als nostres clients.

Presència local

Combinem l'experiència en solucions de Schneider Electric amb els coneixements del mercat local per oferir solucions i assistència en projectes adaptats a les seves necessitats.

Coneixement i experiència directament relacionats amb al seu negoci

Tenim accés directe a la base de coneixements de Schneider Electric, que inclou documentació completa sobre l'aplicació, la formació d'experts, els casos d'èxit de clients i molt més.

Experts en EcoStruxure

Oferim solucions basades en l'arquitectura i la plataforma EcoStruxure de Schneider Electric que us permeten aprofitar els avantatges de l'IIOT i us ajuden a accelerar la vostra transformació digital.

Suport en totes les etapes del seu projecte

Som un únic punt de contacte per als vostres projectes. El nostre equip d'experts està preparat per dissenyar i implementar solucions a mida de les vostres necessitats.

Impulsar un negoci resilient

L’adopció de la transformació digital ha estat accelerada en tots els aspectes de la vida, inclosa la indústria. La propera generació de fabricació intel·ligent és aquí, realitzada a través de programari, serveis i sistemes innovadors en què les dades juguen un paper central. Gràcies a la nostra associació amb Schneider Electric, us podem ajudar a beneficiar-vos d’aquests avenços digitals amb EcoStruxure.

Executi els seus projectes amb facilitat

Demostrem els coneixements empresarials i l’experiència en el segment per proporcionar coneixements basats en dades que l’ajudin a assolir l’èxit. Uniu-vos a un distribuïdor Alliance IAD Certified per obtenir assistència local integral per al vostre projecte.

Assets perfomance

Gestionar un gran nombre d'actius relacionats amb la fabricació, incloent-hi flotes de màquines altament especialitzades.

Experiència operativa

Elimini les ineficiències i ajudi els equips a gestionar la creixent complexitat dels processos, alhora que reforça l'enllaç entre la sostenibilitat i la rendibilitat.

Reducció de costos

Millora de l'eficiència interna de l'empresa, alhora que ajuda a reduir els costos operatius i de manteniment

Visibilitat de la cadena de subministrament

Responeu ràpidament a les oportunitats, augmenteu la precisió dels lliuraments i reduïu el temps de comercialització.

Potenciar la força de treball digital amb els advisors d'EcoStruxure

EcoStruxure Secure Connect Advisor

Amb EcoStruxure Secure Connect Advisor, els tècnics i programadors poden accedir de forma remota al programari de Schneider Electric i actualitzar-lo de forma segura a través de l'HMI, el PLC i altres dispositius connectats com si fossin presents al lloc.

EcoStruxure Augmented Operator Advisor

La realitat augmentada permet als treballadors mirar un actiu físic i veure els coneixements de funcionament i les dades de referència del mateix superposats a l'actiu del món real.

EcoStruxure Machine Advisor

EcoStruxure Machine Advisor, un servei digital basat en el núvol, permet als constructors de màquines proporcionar serveis als operadors de màquines a qualsevol lloc de producció, a qualsevol lloc.

Explori els nostres segments industrials

Segment-1-Food-_-Beverage

Food & Beverage

Les solucions de Schneider Electric per a la indústria de l'alimentació i les begudes es basen en l'experiència, la metodologia provada, la reutilització i el coneixement profund dels seus mercats i desafiaments. Suministradora del Vallés té la competència per ajudar-lo a especificar les instal·lacions i assessorar sobre les millors solucions

Segment-2-Water-and-Waste-Water

Water and Waste Water

Gràcies a la nostra associació i col·laboració amb Schneider Electric, Suministradora del Vallés té l'experiència necessària per ajudar-vos a aconseguir més amb el programari dedicat a les operacions d'aigua i aigües residuals.

Segment-3-Maquinaria

Maquinària

Juntament amb Schneider Electric podem oferir màquines més intel·ligents: solucions més ben connectades, més flexibles, més eficients i segures durant tot el cicle de vida de la màquina.

Accelerar el viatge dels nostres clients cap a les indústries del futur

Veolia Water

EcoStruxure proporciona un control sostenible i fiable per a la planta de tractament d'aigües residuals de Veolia amb un estalvi energètic fins al 15%.

Azúcar Wilmar

El principal productor australià de sucre i energia renovable millora la seguretat i simplifica el control amb la planta EcoStruxure.

Tostadora de café Berto

En digitalitzar les màquines de torrat amb EcoStruxure Machine, Berto redueix el temps de manteniment en un 50%.

Fem grans coses junts.

Uniu-vos a un distribuïdor Alliance IAD Certified per obtenir assistència local integral per al vostre projecte. Accediu al Certificat de Suministradora del Vallés aquí. Poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Informació general sobre Schneider Electric Industrial Automation

Aprofiteu l’àmplia oferta de productes i solucions d’automatització i control industrial: des de relés programables fins a controladors de moviment i dispositius d’interfície per a aplicacions que van des de màquines senzilles fins a sistemes de procés complexos.