Vine a celebrar el nostre 73è aniversari

Vine a celebrar el nostre 73è aniversari


Promoció activa entre: 05/06/2023 - 16/06/2023

Vine a celebrar el nostre 73è aniversari del 12 al 16 de juny. Gaudeix de regals i promocions en els nostres punts de venda de Sabadell i Barcelona.

Esmorza amb nosaltres

Vine a celebrar el nostre 73è aniversariPer qualsevol compra en els nostres punts de venda, et convidem a esmorzar per a que comencis el dia amb total energia.

 

Et regalem una navalla multiusos

Vine a celebrar el nostre 73è aniversariA més, per compres iguals o superiors a 50 €, et regalem també una navalla multiusos amb 5 funcions.

 

I, a més, gaudeix d’un descompte addicional

Vine a celebrar el nostre 73è aniversariPer compres iguals o superiors a 150 €, també et farem un 5% de descompte addicional al teu descompte habitual.

 

Descarregat aquí la promoció que hem preparat per celebrar amb tu el nostre 73è aniversari: Promo 73è aniversari

No t’ho pensis més i vine a celebrar el nostre 73è aniversari del 12 al 16 de juny. Contacta aquí amb el nostre Servei d’Atenció al Client si necessites més informació.

Les tres promocions són acumulables i vàlides per a compres realitzades únicament de forma presencial en els nostres punts de venda de Sabadell i Barcelona del 12 al 16 de juny de 2023. Esmorzar disponible per a compres de qualsevol import. Regal de navalla multiusos en compres per import igual o superior a 50 €, sense impostos inclosos. 750 unitats disponibles. Fins a exhaurir existències. Descompte del +5% addicional aplicat en les compres d’import igual o superior a 150 €, sense impostos inclosos.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats