Sabem que tens ganes d'estiu!

Sabem que tens ganes d’estiu!


Promoció activa entre: 27/02/2023 - 30/04/2023

Sabem que tens ganes d’estiu! Per això, et portem els regals més refrescants per a que aquest estiu te’ls emportis en el teu vehicle elèctric allà on vulguis.

Perquè de l’1 de març al 30 d’abril, amb compres acumulables de carregadors de vehicle elèctric Wallbox a Suministradora del Vallés, t’emportes els millors regals per a gaudir d’ells aquest proper estiu:

Sabem que tens ganes d'estiu!

Una nevera

Quadrada i teixit exterior reflectant per a transportar els teus aliments i begudes ben fresques allà on vagis amb la compra de: 1 carregador.

Sabem que tens ganes d'estiu!

Una barbacoa

Metàl·lica amb una cubeta lacada i graella cromada amb altura regulable de dimensions 48,6 x 28,6 cm. amb la compra de: 3 carregadors.

Sabem que tens ganes d'estiu!

Una piscina

Per a muntar-la a la teva terrassa, pati o jardí. Mesures: 305 x 76 cm. Inclou depuradora de filtre cartutx 1249 l/h amb la compra de: 5 carregadors.

Eficiència, versatilitat i disseny a l’abast dels teus clients

Pulsar Plus

La gamma Pulsar Plus s’ha dissenyat per a la càrrega intel·ligent del teu vehicle elèctric amb una gran potència i una mida increïblement petita. És ideal per a ús diari a la llar. El seu disseny compacte i minimalista sʻajusta a qualsevol garatge i permet una gran varietat d’opcions gràcies a l’app myWallbox.

Pulsar Plus monofàsic 7,4 kW: 543 €

Pulsar Plus trifàsic 22 kW: 578 €

Sabem que tens ganes d'estiu!

Commander 2

Commander 2 ofereix el camí més fàcil i curt cap a la càrrega intel·ligent de vehicles per a empreses. Combinat amb my Wallbox, aquest carregador redueix la inversió total en instal·lació i la demanda energètica. Amb una resistència a l’aigua i pols certificada amb classificacions de protecció IP54 i IK10, permet una instal·lació segura tant a l’interior com a l’exterior.

Comander 2 trifàsic 22 kW: 858 €

Sabem que tens ganes d'estiu!

Descarrega’t les fitxes tècniques dels carregadors aquí: Carregadors de vehicle elèctric Wallbox

Sabem que tens ganes d’estiu! Amb Wallbox tens els millors regals per a aquest estiu.

I si necessites més informació sobre la teva instal·lació de carregadors de vehicle elèctric, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Preus sense impostos inclosos. Promoció vàlida per a compres acumulables de carregadors de vehicles elèctrics Pulsar Plus i Commander 2 de Wallbox entre l’1 de març i el 30 d’abril del 2023. Limitada a 1 regal per client. Els regals es lliuraran un cop finalitzada la promoció.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats