Optimitzadors de potència per cada kW

Optimitzadors de potència per cada kW


Promoció activa entre: 08/05/2024 - 30/09/2024

Optimitzadors de potència per cada kW. Aconsegueix un optimitzador de potència GRATUÏT de SolarEdge per cada kW CA de l’inversor que compris de la marca a Suministradora del Vallés. Promoció vàlida de l’1 de maig al 30 de setembre de 2024.

  • Compra un inversor de 3 kW i t’emportes gratis 3 optimitzadors de potència.
  • Compra un inversor de 5 kW i t’emportes gratis 5 optimitzadors de potència.
  • Compra un inversor amb els kW que necessitis i t’emportes gratis els mateixos optimitzadors de potència que els KW.
Avantatges per optimitzar amb SolarEdge

· Flexibilitat de disseny per obtenir la màxima energia possible de cada teulada.
· Maximització de la producció d’energia de cada mòdul individual.
· Visibilitat total del rendiment del sistema, amb monitorització gratuïta a nivell de mòdul individual.
· Seguretat avançada: la tecnologia SolarEdge és coneguda per les seves funcions avançades de seguretat que proporcionen tranquil·litat als propietaris d’habitatges.

El programari SolarEdge ONE, basat en intel·ligència artificial i integrat a la majoria dels inversors residencials, pren automàticament decisions energètiques intel·ligents per aprofitar al màxim els plans de tarifes locals i adaptar-se a l’estil de vida de cada llar.

Optimitzadors de potència per cada kW

Els optimitzadors de potència SolarEdge permeten que cada mòdul del sistema fotovoltaic funcioni de manera independent. El rendiment insuficient d’un mòdul no afecta els altres del string, cosa que elimina les pèrdues de potència relacionades amb el mismatch, per exemple, a causa de l’ombreig, la brutícia o l’envelliment, permetent una producció total d’energia més gran.

La connexió a mòduls bifacials també pot mitigar les pèrdues causades per canvis a l’albedo del sòl, ombres, obstruccions o altres factors que afectin la part posterior dels mòduls.

Descarrega’t aquí la gamma de productes de SolarEdge

Recorda! Optimitzadors de potència per cada kW. Aconsegueix un optimitzador de potència GRATUÏT de SolarEdge per cada kW CA de l’inversor que compris de la marca a Suministradora del Vallés. Promoció vàlida de l’1 de maig al 30 de setembre de 2024.

I si tens qualsevol dubte, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats