La il·luminació d'Opple Lighting té premi

La il·luminació d’Opple Lighting té premi


Promoció activa entre: 13/03/2024 - 16/05/2024

La il·luminació d’Opple Lighting té premi. Perquè per les teves compres de lluminàries d’Opple Lighting a Suministradora del Vallés, t’emportes un luxòmetre o una làmpada d’escriptori.

Descobreix les solucions d’Opple Lighting en la nostra Jornada Punt de Venda. Vine el divendres 22 de març a les nostres instal·lacions de Sabadell de 9 h a 13 h. A més, et convidem a esmorzar en el nostra nova zona Sumi Smart Food.

Lluminàries per a tot tipus de projecte

Opple Lighting ofereix solucions en il·luminació LED d’alta qualitat, assequible, fàcil d’instal·lar i fàcil d’utilitzar. I les seves lluminàries són aptes per a tot tipus de projectes: residencials, comercials i industrials.

A Suministradora del Vallés trobaràs lluminàries de smart lighting, panells encastats i de suspensió, downlights, spots, làmpades de paret i sostre, regletes, campanes industrials, llums estanques, projectors i lluminàries vials.

La il·luminació d'Opple Lighting té premi

Emporta’t un luxòmetre o una làmpada de escriptori de regal

Del 15 de març al 15 de maig, per les teves compres d’il·luminació d’Opple Lighting a Suministradora del Vallés t’emportes:

· Per la compra de 350 € o un import superior, t’emportes el luxòmetre Master III.

· Per la compra de 600 € o un import superior, t’emportes la nova làmpada de sobretaula Sparrow.

Descarrega’t la promoció aquí: Promoció Opple Lighting

I també pots veure tot el catàleg de lluminàres d’Opple Lighting aquí: Catàleg lluminàries

La il·luminació d'Opple Lighting té premi

La il·luminació d’Opple Lighting té premi. Aprofita la promoció! I si tens qualsevol dubte, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Promoció vàlida per a compres per import de 350 € o superior (luxòmetre) i 600 € o superior (làmpada Sparrow) sense impostos inclosos. Per aconseguir els regals, la compra s’ha de fer un únic albarà de venda de productes de la marca Opple Lighting entre el 15 de març i el 15 de maig de 2024.

Campanya limitada a un regal per client.

Els regals estan valorats en més de 60 €.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats