Guanya premis amb Schneider Electric

Guanya premis amb Schneider Electric


Promoció activa entre: 07/06/2023 - 16/06/2023

Guanya premis amb Schneider Electric. El 16 de juny, de 8 h a 13,30 h, tindrem al costat del nostre punt de venda de Sabadell (carrer Vergòs cantonada amb carrer de l’Abat Otó), el camió de Schneider Electric Innovation Talks Tour 2023. Consulta com arribar aquí.

El camió de més de 12 metres compta amb més de 200 referències de Schneider Electric destinades a l’àrea residencial, oficines i petits negocis, edificacions, indústria i mobilitat elèctrica.

La teva visita té premi

Visita el camió de Schneider Electric de 8 h a 13,30 h i gaudeix d’aquestes tres fantàstiques promocions del Innovation Talks Tour 2023:

· Guanya el triple de punts Rewards en les teves compres.

· Per la compra de més de 150 € en productes de Schneider Electric, et regalem una pinça amperimètrica. I si la compra és superior a 500 €, podràs escollir entre uns auriculars sense fils o un smartwatch.

· Registra’t en el moment de la visita i entraràs en el sorteig de 2 PlayStation 5.

Guanya premis amb Schneider Electric

Descarrega’t aquí tota la informació de les tres promocions: Promocions Innovation Talks Tour 2023.

A més, durant la visita, et convidem a esmorzar a la foodtruck ubicada al costat del camió de Schneider Electric.

Guanya premis amb Schneider Electric

Guanya premis amb Schneider Electric. Reserva’t la data! El 16 de juny de 8 h a 13,30 h al carrer Vergòs cantonada amb carrer de l’Abat Otó de Sabadell.

I si tens qualsevol dubte sobre les diferents referències de Schneider Electric per als teus projectes d’instal·lació, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats