Gaudeix aquest estiu amb Schneider Electric

Gaudeix aquest estiu amb Schneider Electric


Promoció activa entre: 29/04/2024 - 01/07/2024

Gaudeix aquest estiu amb Schneider Electric! Emporta’t fantàstics regals per les teves compres acumulades de productes de Schneider Electric a Suministradora del Vallés de l’1 de maig al 30 de juny.

Durant aquestes dates, si compres qualsevol producte de Schneider Electric, t’emportes:

· Per compres acumulades superiors a 4.000 €: t’emportes un carregador powerbank solar per a smartphone o tauleta. Amb una capacitat de 8.000 mAh i una mida de 153 x 76 x 13,5 mm. Per a que no et quedis mai sense energia.

· Per compres acumulades superiors a 8.000 €: t’emportes un kayak inflable per a 2 persones + 2 rems d’alumini de 218 cms + un inflador + un kit de reparació de punxades. Per a que no et pari ningú en les teves aventures al riu o a la platja.

Gaudeix aquest estiu amb Schneider Electric    Gaudeix aquest estiu amb Schneider Electric

Descarrega’t aquí la promoció: Promoció Regals d’Estiu Schneider Electric

Gaudeix aquest estiu amb Schneider Electric! Recorda que del l’1 de maig al 30 de juny, les teves compres de Schneider Electric a Suministradora del Vallés venen amb regal.

I si tens qualsevol dubte sobre els diferents materials de Schneider Electric, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Promoció vàlida per a compres per un import acumulat superior a 4.000 € per aconseguir el carregador powerbank i 8.000 € per aconseguir el kayak. Les compres han de ser de qualsevol producte, material o equip de Schneider Electric efectuades entre l’1 de maig i el 30 de juny de 2024, excepte ofertes especials i ZOES. Import acumulat de la promoció sense impostos inclosos. Limitada a 1 regal per client, fins a exhaurir existències.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats