Evita desperfectes amb un 15% de descompte en Climasys

Evita desperfectes amb un 15% de descompte


Promoció activa entre: 12/05/2023 - 05/07/2023

Evita desperfectes amb un 15% de descompte. Perquè les altes temperatures de l’estiu poden fer malbé les teves infraestructures de gestió tèrmica, uns danys que poden provocar costos de reparació i producció irreparables.

I ara, i fins el 31 de juliol, tens un 15% de descompte addicional al teu descompte habitual en la compra de materials Climasys de Schneider Electric de la promoció.

Què es Climasys?

Climasys es la gamma de sistemes de ventilació i monitorització intel·ligent de Schneider Electric per a instal·lacions. És un sistema de xarxa de control tèrmic digital escalable que controla totes les funcions de ventilació (incloent-hi l’estat del filtre i la gestió del flux d’aire) a tots els teus panells d’automatització de control, IT i distribució elèctrica. Així, estaràs connectat i informat de l’estat de la teva arquitectura de gestió tèrmica en tot moment.

Evita desperfectes amb un 15% de descompte

Referències de la promoció

Gaudiràs d’un 15% de descompte addicional al teu descompte habitual en la compra de qualsevol de les següents referències a Suministradora del Vallés:

  • ClimaSys CA Aireació natural.
  • ClimaSys CV Ventilació forçada.
  • ClimaSys CSVS Ventilació intel·ligent.
  • ClimaSys CR Resistències calefactores.
  • ClimaSys CC Control tèrmic.

Podràs utilitzar el teu cupó del 15% de descompte fins al 31 de juliol en els límits de les bases de la promoció. Consulta-les aquí. Descarrega’t el cupó en aquest enllaç.

Com pots participar en aquesta promoció?

Ensenya i/o reenvia electrònicament el cupó descarregat des d’un dispositiu mòbil, per email o bé imprès a Suministradora del Vallés i t’aplicarem el descompte indicat directament a la factura al moment de la venda.

Descarrega’t aquí el fulletó informatiu de la promoció.

I si vols saber totes les solucions de gestió tèrmica Climasys per aquest estiu, consulta aquí tot el catàleg de la gamma.

Ja ho saps! Evita desperfectes amb un 15% de descompte addicional al teu descompte habitual. I si tens qualsevol consulta sobre la promoció o els sistemes de ventilació Climasys de Schneider Electric per a les teves instal·lacions, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats