Et regalem un xec de 100 € amb Hitachi

Et regalem un xec de 100 € amb Hitachi


Promoció activa entre: 20/05/2024 - 03/06/2024

Et regalem un xec de 100 € amb Hitachi Cooling & Heating. Per la compra d’un conjunt 1×1 de conductes Primairy d’Hitachi a Suministradora del Vallés, et regalem un xec de 100 €. Aquest xec el podràs bescanviar en el teves compres a Amazon, El Corte Inglés, Repsol, Decathlon, Media Markt o Carrefour. Promoció vàlida per temps limitat: del 20 de maig al 3 de juny de 2024.

Et regalem un xec de 100 € amb Hitachi

La millor relació qualitat – preu

El conjunt 1×1 Primairy és la millor opció qualitat – preu per a aplicacions comercials. Funciona amb R32, un gas refrigerant altament eficient energèticament.

· Bomba de condensat integrada: amb un capçal de descarrega de 700 mm, aquestes unitats de conductes s’integren amb facilitat a la majoria de projectes.

· Àmplia escala d’ajustaments de la pressió estàtica: L’àmplia escala de pressions estàtiques (fins a 120 Pa) per a conductes llargs i aplicacions multizona permet una instal·lació més pràctica i flexible.

· Eficiència garantida: Les prestacions de la gamma de conductes Primairy estan garantides en quant a refrigeració i a calefacció amb una temperatura exterior de -15 ºC. La tecnologia DC Inverter regula amb precisió la capacitat necessària per a donar calor a instal·lacions residencials o comercials i garanteix el confort i la durabilitat de la instal·lació.

· Retorn configurable per la part del darrera o inferior de la unitat: Aquesta solució ofereix una autèntica flexibilitat d’instal·lació, depenent del tipus de configuració. La circulació d’aire de l’equip es pot canviar des de sota o des del darrera. Això no requereix el canvi de l’equip, sinó d’un senzill canvi en la part del retorn.

· Grans desnivells i longituds frigorífiques permeses: La gamma Primairy, amb fins a 50 m de longitud per a una instal·lació de fins a 30 m d’alçada, ofereix una gran flexibilitat respecte a la configuració de la instal·lació.

· Reinici automàtic desprès de les interrupcions d’energia: Quan es recupera el fluid elèctric, es mantenen totes les preconfiguracions i l’aire condicionat funciona segons la configuració anterior.

Descarrega’t la promoció i la fitxa tècnica aquí.

Recorda! Et regalem un xec de 100 € amb Hitachi Cooling & Heating. I si tens qualsevol dubte, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats