Emporta't uns AirPods amb Schneider Electric

Emporta’t uns AirPods amb Schneider Electric


Promoció activa entre: 11/01/2024 - 01/03/2024

Emporta’t uns AirPods amb Schneider Electric. Del 15 de gener al 29 de febrer, per les teves compres per un import acumulat superior a 3.000 €, et regalem uns AirPods.

Schneider Electric t’ofereix productes, materials i equips a totes les instal·lacions, ja siguin residencials, comercials, terciàries i industrials. Amb les seves solucions i tecnologies connectades i innovadores comptaràs amb la total seguretat, fiabilitat, eficiència i sostenibilitat en tots els teus projectes.

Gaudeix de la teva música a qualsevol lloc

Emporta't uns AirPods amb Schneider Electric

· Ajustament universal per a una gran comoditat tot el dia.
· Activació i connexió automàtiques.
· Configuració senzilla amb tots els dispositius Apple.
· Accés ràpid a Siri només dient «Oye Siri».
· Canvi fàcil d’un dispositiu a un altre.
· Estoig de càrrega per gaudir de més de 24 hores d’autonomia.

Descarrega’t aquí la promoció: Regal d’uns auriculars AirPods amb Schneider Electric

Recorda! Emporta’t uns AirPods amb Schneider Electric. En les teves compres per un import acumulat superior a 3.000 € entre el 15 de gener i el 29 de febrer.

I si tens qualsevol dubte sobre els materials que necessites per als teus projectes, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Promoció vàlida per a compres per un import acumulat superior a 3.000 € de qualsevol producte, material o equip de Schneider Electric entre el 15 de gener i el 29 de febrer de 2024, excepte ofertes especials i ZOES. Import acumulat de la promoció sense impostos inclosos. Limitada a 1 regal per client, fins a exhaurir existències.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats