Emporta't una tovallola o una nevera de platja amb Opple

Emporta’t una tovallola o una nevera de platja amb Opple


Promoció activa entre: 01/07/2023 - 27/07/2023

Emporta’t una tovallola o una nevera de platja amb Opple Lighting. Perquè de l’1 al 31 de juliol, per la compra de productes d’il·luminació Opple Lighting a Suministradora del Vallés, t’emportes:

· Per la compra per un import igual o superior a 300 €, aconsegueix una tovallola de platja.

· Per la compra per un import igual o superior a 500 €, t’emportes una nevera de platja.

Versatilitat al millor preu

Opple Lighting és un fabricant de lluminàries internacional amb productes de bona qualitat a uns preus molt ajustats. Els seus articles s’adapten tant a espais interiors com exteriors i compta amb una àmplia gamma de projectors, campanes industrials, aplics i lluminàries estanques.

Emporta't una tovallola o una nevera de platja amb Opple

Descarrega’t aquí el catàleg d’Opple Lighting amb totes les possibilitats que ofereix la marca: Catàleg Opple Lighting

Recorda! Emporta’t una tovallola o una nevera de platja amb Opple Lighting. Per la compra de 300 € o 500 € en productes de la marca Opple Lighting fins al 31 de juliol, t’emportes de regal una tovallola i una nevera respectivament.

I si necessites assessorament sobre els teus projectes d’instal·lació en lluminàries tant per a espais interiors com exteriors, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Imports de compra acumulats en 1 o vàries comandes de l’1 al 31 de juliol de 2023, sense impostos inclosos. Els regals es lliuraran una vegada finalitzada la campanya. Promoció limitada a 2 tovalloles i 2 neveres per client.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats