Emporta't una targeta de 20 € d'Amazon amb Hitachi

Emporta’t una targeta de 20 € d’Amazon amb Hitachi


Promoció activa entre: 08/07/2024 - 24/07/2024

Emporta’t una targeta de 20 € d’Amazon amb Hitachi Cooling & Heating. Del 8 al 24 de juliol, per la compra d’un split de paret de la marca Hitachi a Suministradora del Vallés, et regalem una targeta de 20 € d’Amazon.

Fàcils d’instal·lar amb una alta eficiència energètica

Les unitats d’aire condicionat de paret d’Hitachi estan fetes per a propietaris de vivendes que cerquen solucions de baix manteniment. Són ràpids i fàcils d’instal·lar per a un professional i vénen amb tecnologies d’autoneteja que mantenen el rendiment del flux d’aire durant anys. Aquest fet que ajuda a reduir la degradació del rendiment i mantenir l’eficiència energètica.

Per a aquells que estan preocupats per la qualitat de l’aire, també ofereixen unitats muntades a la paret que integren funcions de purificació de l’aire per eliminar bacteris, virus, contaminants i olors.

Estan dissenyats per ser fàcils d’utilitzat, ja sigui amb un comandament/control remot i/o l’aplicació airCloud Go per al mòbil.

Emporta't una targeta de 20 € d'Amazon amb Hitachi

Consulta aquí les gammes de conjunts de paret split d’Hitachi Cooling & Heating.

Emporta’t una targeta de 20 € d’Amazon amb Hitachi. I si tens qualsevol dubte amb quin equip d’aire condicionat necessites per al teu projecte d’instal·lació, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats