Emporta't un luxòmetre de regal amb Opple

Emporta’t un luxòmetre de regal amb Opple


Promoció activa entre: 01/02/2023 - 31/03/2023

Emporta’t un luxòmetre de regal amb Opple. Perquè ara, de l’1 de febrer al 31 de març de 2023, per la compra de 350 €* en productes de la marca Opple Lighting, t’emportes un luxòmetre de regal valorat en 60 €.

*Preu de compra sense impostos inclosos.

Emporta't un luxòmetre de regal amb Opple

Luxòmetre Light Master III
  • Fàcil de connectar per Bluetooth®.
  • Temperatura operativa: -10/40ºC.
  • Pes: 0,043 Kg.
  • Solució senzilla per a mesurar el nivell de llum (lux), la temperatura del color (Kelvin), la reproducció del color (CRI) i el parpelleig.
  • Compatible amb iOS i Android.
  • Recarregable amb micro USB (cable no inclòs).
  • Inclou una pràctica bossa protectora.
Una marca líder

Opple Lighting és una empresa familiar amb més de 23 anys d’experiència. Està classificada entre les 10 principals marques d’il·luminació del món, amb presència en més de 70 països i més de 6.000 empleats.

El fabricant multinacional ofereix il·luminació LED d’alta qualitat, assequible, fàcil d’instal·lar i fàcil d’utilitzar, amb més de 2.000 patents en cartera. Opple Lighting compta amb solucions en smart lighting, panells encastats i de suspensió, downlights, spots, lluminàries de paret i sostre, regletes, campanes industrials, llums estanques, projectors i lluminàries vials.

Emporta't un luxòmetre de regal amb Opple

Descarrega’t aquí el catàleg amb totes les solucions d’Opple Lighting: Catàleg il·luminació Opple

Jornada Punt de Venda

A més, si vols descobrir tots els productes de la marca Opple Lighting, vine a la Jornada Punt de Venda que organitzem el dimarts 7 de febrer de 8 h a 13 h en les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175). I a més d’emportar-te el luxòmetre per la compra de 350 € en productes Opple Lighting, et regalem merchandising de la marca (gorres, ulleres de sol…).

Ja ho saps! Emporta’t un luxòmetre de regal amb Opple valorat en 60 €! I contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica, que t’assessorarà sobre les millors solucions per als teus projectes d’il·luminació.

Promoció vàlida per a compres per un import de 350 € o superior, sense impostos inclosos, en un únic albarà de compra de productes de la marca Opple Lighting entre l’1 de febrer i el 31 de març de 2023 i limitada a un regal per client.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats