Emporta't la clavadora Force One per 250 €

Emporta’t la clavadora Force One per 250 €


Promoció activa entre: 21/03/2023 - 31/07/2023

Emporta’t la clavadora Force One per 250 €. Perquè ara, amb la compra de 1.250 € en claus XHA, la clavadora Force One de Celo només et costarà 250 €.

Emporta't la clavadora Force One per només 250 €

La més potent, lleugera i ergonòmica de la seva categoria

La clavadora de gas FORCE ONE de CELO és la més compacta i lleugera de la seva categoria. La seva major ergonomia, combinada amb els seus 105 Joules de potència, la converteixen en la més adequada per fixar tot tipus d’accessoris i fer servir en aplicacions de materials tan exigents com biga d’acer, formigó i bloc formigó.

Gràcies a la seva gran manejabilitat i potència, es redueix dràsticament el temps d’instal·lació i la fatiga.

Emporta't la clavadora Force One per només 250 €

Entre els seus principals avantatges, destaquen la posició centrada del gas per a una millor estabilitat durant el tret i la protecció anti-pols eficaç.

A més, és més potent, lleugera i ràpida que qualsevol clavadora a bateria, oferint més manejabilitat per clavar en espais reduïts i menor força de pressió per activar el tret.

Pot disparar claus XHA d’acer reforçat des de 13 mm fins a 38 mm de llarg, permetent 3.000 trets per càrrega de bateria. Es recarrega fàcilment i disposa de 2 capacitats de carregador, de 20 claus o 40 claus. Compta amb un ganxo reversible per penjar-lo a cinturons, escales o bastides.

Descarrega’t aquí la fitxa tècnica de la clavadora Force One de Celo: fitxa tècnica.

Aprofita la promoció i emporta’t la clavadora Force One per 250 €. I si necessites assessorament en els teus projectes d’instal·lació, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats