Descomptes i regals amb Milwaukee

Descomptes i regals amb Milwaukee


Promoció activa entre: 05/02/2024 - 16/02/2024

Emporta’t descomptes i regals amb Milwaukee. Perquè ara, a Suministradora del Vallés som distribuïdors oficials de Milwaukee, fabricant internacional d’eines elèctriques. Aquestes eines estan destinades a optimitzar el dia a dia dels instal·ladors professionals del sector elèctric, la construcció, la fontaneria i la climatització, entre d’altres.

Descomptes i regals amb Milwaukee

Promoció de llançament

Del 9 al 16 de febrer tens un ampli catàleg d’eines elèctriques i accessoris amb un 10% de descompte. A més, per les teves compres de Milwaukee t’emportes també regals com bosses de viatge, guants de treball, bateries elèctriques, motxilles i neveres portàtils.

Descarrega’t la promoció aquí: Promoció Milwaukee

Descomptes i regals amb Milwaukee

Et convidem a la Jornada Punt de Venda Milwaukee

Volem que coneguis els equips de Milwaukee, la seva qualitat i fiabilitat en materials com el formigó, el metall, la maçoneria i la fusta. Per això, et convidem a la nostra propera Jornada Punt de Venda que farem el divendres 9 de febrer de 8 h a 13 h a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175).

Durant la Jornada, podràs provar les eines elèctriques en una sessió pràctica. A més, et convidem a esmorzar!

Emporta’t descomptes i regals amb Milwaukee. I si tens qualsevol dubte sobre les possibilitats que ofereixen les eines elèctriques de Milwaukee, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats