Caixes de distribució IDE amb un 47% de descompte

Caixes de distribució IDE amb un 47% de descompte


Promoció activa entre: 23/02/2023 - 15/03/2023

Caixes de distribució IDE amb un 47% de descompte. Descobreix la sèrie Gold de caixes de distribució IDE, dissenyades especialment per ser instal·lades en espais del sector terciari i residencial. Amb els màxims estàndards tècnics i de qualitat per oferir a l’instal·lador la màxima versatilitat i facilitat de muntatge i instal·lació.

Caixes de distribució IDE amb un 47% de descompte

Estan disponibles en versió plàstica GOLD-P o mixta GOLD-M, amb base plàstica i porta metàl·lica. Ofereixen la possibilitat d’instal·lació en superfície i encastar. La versió d’encastar està disponible per a parets convencionals de maó i per a parets tipus pladur, arribant a un grau de resistència al fil incandescent en aquesta opció de fins a 850 ºC.

Tenen una capacitat de 12, 24 i 36 mòduls.

I ara, del 2 al 15 de març, tens les caixes de distribució IDE amb un 47% de descompte. Contacta aquí amb l’Àrea Tècnica o Comercial per a més informació sobre les caixes de distribució de la sèrie Gold d’IDE.

Descarrega’t aquí el catàleg amb la promoció: Caixes de distribució Gold IDE

Et convidem a la Jornada Punt de Venda de IDE

I, si vols conèixer com les caixes de distribució d’IDE poden encaixar en els teus projectes, et convidem a la nostra Jornada Punt de Venda. Serà el dijous 2 de març a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175).

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats