Aigua segura i amb la millor qualitat

Aigua segura i amb la millor qualitat


Promoció activa entre: 17/07/2023 - 30/09/2023

Aigua segura i amb la millor qualitat. Així és l’aigua que s’obté de l’equip d’osmosi inversa domèstica Genius D500 d’ATH. Un equip de disseny compacte i alta eficiència per a obtenir aigua de màxima qualitat, lliure d’impureses i el mínim rebuig.

Aigua segura i amb la millor qualitat

GARANTIA

Per assegurar la millor qualitat d’aigua i major durada dels cartutxos i de la membrana, Genius D500 incorpora tres LEDS indicatius de l’estat de cada cartutx.

SEGURETAT

El nou sistema Genius D500 redueix al mínim el risc de fuites, ja que la seva avançada tecnologia deté el sistema en cas de funcionament prolongat, per a evitar desbordaments o pèrdues contínues d’aigua per el desguàs.

ALTA EFICIÈNCIA

Gaudiràs d’aigua de qualitat amb una reducció significativa de la quantitat d’aigua de rebuig: per cada litre d’aigua produïda, només mig litre d’aigua rebutjada.

CARACTERÍSTIQUES

· Alt cabal de servei, fins a 1,7 l/min., segons les condicions d’ús.

· Sistema d’autorrentat automàtic incorporat. També permet realitzar un flushing addicional.

· Indicador electrònic de canvi de filtres mitjançant diferents leds.

· Màxima seguretat: l’equip es deté després d’un ús continu per a evitar desbordaments.

· Postfiltre de doble etapa: filtre de carbó + remineralitzador, que incrementa lleugerament el valor del pH per aconseguir un aigua més alcalina amb un sabor més suau.

Descarrega’t aquí la fitxa tècnica de l’equip: Osmosi inversa domèstica Genius D500

Fes-te amb un equip d’osmosi si vols gaudir d’aigua segura i amb la millor qualitat. I contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica si tens qualsevol dubte sobre com utilitzar el teu equip d’osmosi inversa domèstica Genius D500.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats