Aconsegueix una targeta regal amb Normalux

Aconsegueix una targeta regal amb Normalux


Promoció activa entre: 15/05/2023 - 15/06/2023

Aconsegueix una targeta regal amb Normalux. Perquè del 15 de maig al 15 de juny, per compres iguals o superiors a 600 € en lluminàries d’emergència dels models GS, DUNNA i ARQUE de Normalux, et regalem una targeta Click&Gift valorada en 25 €. Amb aquesta targeta, podràs comprar en més de 800 botigues online i 9.000 establiments associats de les principals marques del mercat.

Lluminària d’emergències GS

La família GS aplega tots els valors que sempre ha caracteritzat la marca Normalux: dissenys senzills i amb personalitat, solidesa, eficiència i versatilitat. Destaquem la possibilitat d’encastar-se a sostre/paret a través d’accessoris, el kit d’estanqueïtat IP65 (opcional REF G-AMS), la possibilitat de convertir-se en una lluminària de senyalització (sostre/paret) a través de diferents accessoris o la possibilitat d’instal·lar-se de manera estanca i encastada.

Aconsegueix una targeta regal amb Normalux

Lluminària d’emergències DUNNA

La família de llums d’emergència DUNNA reflecteix l’experiència adquirida a la fabricació d’enllumenat de seguretat durant gairebé mig segle; és una de les lluminàries més antigues i reeixides de Normalux però en constant evolució a què se li ha aplicat l’última tecnologia LED i un redisseny avantguardista per adaptar-la als nous temps. Es renova per oferir més senzillesa d’instal·lació, més eficiència i compatibilitat, sumat a un disseny més net, actual i lleuger. De menor altura (un 13% menor), compta amb una òptica més eficient (fins a un 20% de més superfície coberta amb 1 lux). DUNNA compta amb un IP 44 de manera estàndard i un IP 66 a través d’una envolupant que se subministra com a accessori.

Aconsegueix una targeta regal amb Normalux

Lluminària d’emergències ARQUE

Arque és un nou concepte d’enllumenat d’emergència de Normalux que integra versatilitat i disseny a la mínima expressió. Un equip compacte i amb multitud d’accessoris disponibles per adaptar-se a les necessitats de qualsevol instal·lació. Creat per a instal·lar-la en superfície, permet instal·lar-la encastada a través d’accessoris. Disponible en dues versions en funció del seu grau d’estanquitat (IP54 o IP65) i acabats en blanc i negre. Compta amb dos difusors, un d’opal i un de transparent que permet combinar-se amb diferents òptiques, bé per cobrir grans superfícies o grans distàncies en funció de les necessitats.

Aconsegueix una targeta regal amb Normalux

Descarrega’t la fitxa tècnica dels 3 models de lluminàries de Normalux aquí: Lluminàries d’emergència.

Aconsegueix una targeta regal amb Normalux. Recorda! Del 15 de maig al 15 de juny, per compres iguals o superiors a 600 € en lluminàries d’emergència dels models GS, DUNNA i ARQUE de Normalux, et regalem una targeta Click&Gift valorada en 25 €. Pots consultar tots els establiments a on poder comprar amb la targeta regal aquí.

I si vols més informació sobre les lluminàries d’emergència de Normalux, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Promoció vàlida per a compres per imports iguals o superiors a 600 € sense impostos inclosos en els productes de la promoció de la marca Normalux entre el 15 de maig i el 15 de juny de 2023. Les targetes regals es lliuraran una vegada finalitzada la promoció.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats