Problemes de proveïment a la indústria

Problemes de proveïment a la indústria

4 de novembre de 2021

L’escassetat de primeres matèries i elements electrònics i la conjuntura logística compromet els aprovisionaments en termini i els seus costos, provocant problemes de proveïment a la indústria.

De tots és sabut els problemes de proveïment que està tenint la indústria per l’escassetat al mercat de certs components, especialment electrònics, l’encariment de les matèries primeres (com l’alumini i altres components orgànics derivats del petroli), i el retard en el moviment d’aquestes matèries entre el proveïdor i la indústria finalista, motivat per temes merament logístics. Com a conseqüència immediata, ens referim concretament al retard del proveïment i a un augment desproporcionat dels costos.

Informe del Comité Espanyol d’Il·luminació

Des d’aquesta generalització, el Comitè Espanyol d’Il·luminació ha realitzat un informe molt interessant per comprovar com està afectant als projectes d’il·luminació que estan en marxa i com pot afectar a les obres futures.

Són diversos els factors que impulsen aquesta crisi, concentrada inicialment en la indústria de l’automòbil. El primer és la pandèmia COVID19, que va sumir l’economia mundial a la recessió l’any passat, trastocant les cadenes de subministrament i canviant els hàbits de compra dels consumidors.

Altres circumstàncies, com les sancions del govern nord-americà a les empreses tecnològiques xineses i el clima extrem, també han contribuït a l’escassetat dels subministraments i als problemes de proveïment a la indústria.

La previsió dels experts en el mercat i la logística mundials indica que, de la mateixa manera que això no deixa de ser una conseqüència de l’aturada d’activitat general provocada per la pandèmia del COVID19, la tornada a la normalitat també serà llarga, posant com a data previsible a començaments de l’any 2023.

Et convidem a llegir amb atenció aquest article, on s’aconsella tenir en compte la planificació dels projectes i obres que hi ha en marxa, així com flexibilitzar-ne els terminis.

Article: Complicacions globals per a la indústria i el mercat de l’enllumenat a Espanya

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats