Configurador Hitachi per a instal·ladors

Nou configurador Multisplit+ACS d’Hitachi

4 de novembre de 2021

Hitachi aposta per la tecnologia i la innovació per a facilitar l’accés als equips d’aerotèrmia i millorar la seva gestió i eficiència. Per això, ha desenvolupat el Configurador Multisplit+ACS, una innovadora eina digital que permet plantejar un projecte d’instal·lació de sistemes Multisplit o sistemes Triple C R32 (climatització, calefacció, ACS) de manera digital. Una aplicació senzilla i molt intuïtiva, dirigida als instal·ladors, per a que puguin plantejar els seus projectes amb antelació i major eficiència.

Qualsevol professional tècnic tindrà accés, de manera senzilla i intuïtiva, a l’inici de la seva configuració personalitzada. Amb aquesta eina digital podrà visualitzar les unitats interiors d’aerotèrmia disponibles i escollir les que conformaran el sistema multisplit o sistema Triple C perfecte per a cada usuari. Diferents models, varietat de potències i la possibilitat d’integrar un dipòsit d’aigua calenta sanitària (ACS) són algunes de les opcions disponibles.

Com funciona?

El Configurador multsplit està disponible a la web d’Hitachi (hitachiaircon.es), a l’apartat de Apps & Software. Accedir a ell és molt senzill. Una vegada dins, només s’ha de seguir els passos.

Primer s’ha d’iniciar la configuració personalitzada. A continuació, l’eina virtual preguntarà a l’usuari si es vol integrar un dipòsit ACS a l’equip. En el següent pas, s’haurà d’escollir el número d’unitats interiors que integraran el projecte, amb un màxim de quatre. Una vegada seleccionat el número, s’haurà d’escollir el model i la potència que tindrà cada una de les unitats interiors, entre 1,5 i 6kW.

Les unitats Hitachi disponibles són Takai (1,8kW- 5kW), Mokai (1,5kW- 6kW), Consola Shirokuma (2,5kW- 5kW), Cassette 600×600 (2,5kW- 6kW) i Conducte (1,8kW- 6kW).

En aquest últim apartat també s’haurà d’escollir el volum del dipòsit d’ACS Yutampo, en cas que s’inclogui en l’equip (190 o 270 litres).

Una vegada realitzats tots aquests passos, es generarà una fitxa completa i detallada a partir de la configuració de cada usuari, amb vàries opcions per a escollir la unitat exterior que millor s’adapta a la selecció final del sistema Multisplit o Triple C.

Aquesta selecció pot enviar-se directament en format pdf als particulars des de l’eina, amb l’objectiu de complementar el pressupost sobre una solució estàndard o Triple C R32 Multisplit.

Apps & Software (d’Hitachi)

El configurador Multisplit+ACS és una de les aplicacions i softwares creats per Hitachi per a millorar la gestió i eficiència dels sistemes de climatització. Es pot trobar a la secció Apps & Software de la web, on a més estan disponibles altres eines digitals dirigides a les llars, negocis i professionals.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats