La nova seu impulsa Suministradora del Vallés

La nova seu impulsa Suministradora del Vallés

27 de març de 2023

La nova seu impulsa Suministradora del Vallés. Entrevista publicada el 25 de març de 2023 en el Diari de Sabadell

La nova seu de Suministradora del Vallés, situada al barri de Gràcia i estrenada a principis de 2021, ha ajudat a impulsar les vendes de l’empresa sabadellenca durant el 2022. La companyia, dedicada a la venda de materials elèctrics per a instal·ladors professionals en indústries i habitatges, ha tancat l’any amb un increment del 19% de la facturació, arribant a nivells d’abans de la Covid. “Tot i la inflació i la crisi de matèries primeres, hem sigut capaços de créixer i augmentar la quota de clients. La nova seu ens ha permès ser més competitius i concentrar l’activitat de tots els departaments en un sol edifici”, explica el conseller delegat i membre de la tercera generació de Suministradora del Vallés, Joan Domedel.

La nova seu de la companyia disposa de 7.000 metres quadrats i està situada on abans hi havia l’antiga fàbrica de l’empresa tèxtil sabadellenca Gorina. Suministradora del Vallés, nascuda l’any 1950, també disposa d’un punt de venda de 400 metres quadrats al carrer Marina, a Barcelona.

En aquest sentit, l’empresa, que compta amb un total de 57 empleats en plantilla, s’ha anat desenvolupant en els darrers anys en les àrees de material elèctric, il·luminació, automatismes, clima i, darrerament, en les energies renovables i la domòtica (Internet de les coses). “Volem potenciar principalment aquests dos últims àmbits, que són els que considerem que tenen més futur. La nostra aposta està sent decidida”, destaca Joan Domedel.

La nova seu impulsa Suministradora del Vallés

Clients locals

La gran majoria de clients de Suministradora del Vallés són de Catalunya, amb més predominança al Vallès Occidental. Empreses de manteniment, constructores, organismes públics i professionals independents són el perfil de consumidor que té habitualment l’empresa sabadellenca.

Així mateix, de cara el futur pròxim, l’objectiu de la companyia és la transformació digital tots els seus processos: “Ja estem fent totes les gestions per digitalitzar-nos. Creiem que és un requisit imprescindible per incrementar la nostra competitivitat en els pròxims anys”, assenyala el conseller delegat de l’empresa.

A més, Suministradora del Vallés està a punt d’inaugurar un showroom que simularà un habitatge en què es farà ús de la domòtica: “Aquest àmbit formarà part de les línies estratègiques”, conclou Joan Domedel, que es mostra confiat en l’evolució de l’empresa de cara els pròxims anys.

La nova seu impulsa Suministradora del Vallés. Entrevista publicada el 25 de març de 2023 en el Diari de Sabadell

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats