Hitachi presenta THE SOLVERS: Videos tutorials per a professionals

30 de juny de 2021

Hitachi Cooling & Heating presenta la nova sèrie de videos tutorials «The solvers», amb els quals podràs aprendre la manera més eficient de solucionar codis d’error dels equips d’aire condicionat de la marca. Aquesta sèrie exclusiva ha estat creada pensant en els tècnics i el personal de Servei Tècnic, amb la intenció d’ajudar a proporcionar el millor servei possible.

“La idea apareix de la necessitat d’oferir solucions i eines per ajudar amb la feina diària als tècnics professionals i de servei tècnic. The solvers està format per tres especialistes i per a la primera versió compta amb un total de set vídeos, sis dels quals són tutorials dedicats a codis d’error individuals i un video d’introducció, disponibles al canal oficial de YouTube d’Hitachi Cooling & Heating Espanya. ”

Mitjançant el títol «Sigues professional i gaudeix del teu treball! »Aquesta campanya posa en valor la tasca dels instal·ladors. A més, augmenta el valor de la feina feta pels usuaris potencials que utilitzen aquest canal, és a dir, els professionals, perquè els ajuda en les seves tasques diàries. Aquests tutorials presenten com benefici que poden facilitar la vida a la resta de les persones: als tècnics els ajudarà a identificar el problema i a resoldre-ho de manera més senzilla, mentre que als usuaris els permetrà ser atesos d’una manera més ràpida.

D’altra banda, la campanya ajuda als tècnics a ser professionals ensenyant-los com ser millors en el treball i en les tasques que duen a terme. L’esperit d’aquest canal és aconseguir una satisfacció laboral per part dels treballadors, entrenant i convertint-los en millors professionals. Una de les tècniques que s’utilitza, és l’atribució d’una eina de treball ràpida, que no inclou ni grans manuals ni materials pesats.

Com a tècnic professional i amb el nou format de «The solvers», podràs brindar suport als clients d’Hitachi Cooling & Heating de manera ràpida i senzilla. Es tracta d’una eina que permet la visualització dels tutorials les 24 hores del dia.

En un equip d’aire condicionat ha problemes que només un professional pot identificar i resoldre. I per augmentar la velocitat a la qual s’identifiquen i resolen els problemes, els codis d’error són clau.
Aquests indiquen que un dispositiu, peça o màquina, té un problema dins del seu sistema i que necessita atenció. Són un mitjà per informar el tècnic sobre quin és el problema amb l’equip i explicar quins són els «símptomes».

Per aquest motiu, cada episodi de «The solvers» se centra en un codi d’alarma d’Hitachi Cooling & Heating, explicant què significa el codi, les seves possibles causes, les eines necessàries per resoldre-ho i les possibles solucions disponibles.

El llançament dels vídeos tutorials de «The solvers», és part de la intenció d’Hitachi Cooling & Heating per oferir als tècnics i personal de servei els recursos necessaris per a brindar assistència professional i augmentar la satisfacció laboral.

Accedeix als videos a través del següent link: The Solvers.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats