Novetats en sòl radiant d'ALB Sistemas

Novetats en sòl radiant d’ALB Sistemas


Data: 20/06/2024 - 8:00 am

Descobreix les novetats en sòl radiant d’ALB Sistemas. Vine a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175) el proper dia 20 de juny de 8 h a 13 h i, a més de gaudir dels nostres esmorzars dels dijous, descobriràs les darreres innovacions en sòl radiant d’ALB Sistemas.

Novetats en sòl radiant d'ALB Sistemas

1. SISTEMES D’EQUIPS PREMUNTATS

Solucions a mida per a la distribució de calefacció, ACS i AFS, i gestió i comptabilització d’energia en instal·lacions centralitzades. Equips muntats i provats a fàbrica llestos per ser instal·lats estalviant temps i recursos.

2. SISTEMA DE GEOTÈRMIA

Gràcies a aquest sistema compost per sondes, col·lectors, arquetes i accessoris es pot aprofitar l’energia geotèrmica del subsòl. El sistema de geotèrmia permet avançar cap a edificis zero emissius ja que és una energia renovable.

3. SISTEMA DE TUB MULTICAPA AIGUA/GAS

La sinergia entre el tub multicapa ALB i els accessoris PRESSALB proporciona una solució integral de qualitat per a les instal·lacions de calefacció, fontaneria i gas.

4. SISTEMA DE CANONADA PREAÏLLADA

Sistema que permet conduir aigua calenta o freda en xarxes de distribució locals i de districte amb la mínima pèrdua d’energia. L’ús de matèria prima de la més alta qualitat permet obtenir canonades absolutament flexibles i eficients.

5. SISTEMA DE CLIMATITZACIÓ RADIANT

ALB és líder al mercat en termes d’innovació gràcies als seus sistemes de climatització radiant d’alta eficiència energètica. L’àmplia gamma de panells i components del sistema permeten adaptar-se a tot tipus de projectes i instal·lacions.

6. SISTEMA DE TRACTAMENT D’AIRE

Els recuperadors de calor ALB per a habitatges i sector terciari permeten la renovació de l’aire interior amb un rendiment del 93%. Garanteix les condicions de salubritat, estalvia energia i ajuda a conservar l’edifici en bones condicions.

Descarrega’t aquí el catàleg d’ALB Sistemas.

Recorda! Descobreix les novetats en sòl radiant d’ALB Sistemas el 20 de juny de 8 h a 13 h en les nostres instal·lacions de Sabadell. I si tens qualsevol dubte, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats