Fotovoltaica sense inversió del propietari, una gran oportunitat per a l'instal·lador

Fotovoltaica sense inversió del propietari, una gran oportunitat per a l’instal·lador


Data: 18/04/2024 - 9:00 am

Fotovoltaica sense inversió del propietari, una gran oportunitat per a l’instal·lador. Sota aquesta premissa, et convidem a la nostra propera formació en les nostres instal·lacions de Sabadell.

· Dia: 18 d’abril

· Esull l’horari que més t’interessi:

· De 9 h a 11 h

· D’11 h a 13 h

· Lloc: Suministradora del Vallés (c. Girona, 175 – Sabadell)

Durant la sessió, impartida amb la col·laboració de Barter, t’explicarem com aconseguir més projectes d’instal·lacions fotovoltaiques amb més facilitat i amb menys esforç comercial. I tot sense que el propietari de la instal·lació hagi de realitzar cap tipus d’inversió. Un nou model energètic que generarà més negoci per a la teva empresa.

Barter és un operador de serveis de gestió d’instal·lacions d’energia solar fotovoltaica que compta amb el suport del major fons d’inversió de capital risc de l’estat espanyol.

Des de Suministradora del Vallés volem ajudar-te a potenciar les teves instal·lacions fotovoltaiques amb aquesta sessió formativa.

Inscriu-te a la sessió mitjançant aquest enllaç o escaneja el següent codi QR:

Fotovoltaica sense inversió del propietari, una gran oportunitat per a l'instal·lador

Recorda! T’esperem a la sessió “Fotovoltaica sense inversió del propietari, una gran oportunitat per a l’instal·lador“. I si tens qualsevol dubte sobre aquesta sessió, posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Amb la col·laboració de:

Logo Barter         Logo Suma100

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats