Descobreix la il·luminació Opple i emporta't un luxòmetre

Descobreix la il·luminació Opple i emporta’t un luxòmetre


Data: 07/02/2023 - 8:00 am

Descobreix la il·luminació Opple i emporta’t un luxòmetre. Vine a visitar-nos el proper dimarts 7 de febrer, de 8 h a 13 h, a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175) i descobreix totes les solucions en il·luminació per a projectes residencials, comercials i industrials de la mà dels professionals d’Opple Lighting: smart lighting, panells encastats i de suspensió, downlights, spots, lluminàries de paret i sostre, regletes, campanes industrials, llums estanques, projectors i lluminàries vials.

Emporta't un luxòmetre de regal amb Opple

I, a més, per la compra de 250 €* en productes Opple Lighting, t’emportes un luxòmetre valorat en 60 €. I durant la Jornada, rebràs merchandising de la marca: gorres, ulleres de sol, etc.

*Preu de compra sense impostos inclosos.

Descobreix la il·luminació Opple i emporta't un luxòmetre

Ja ho saps! Descobreix la il·luminació Opple i emporta’t un luxòmetre de regal! I contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica, que t’assessorarà sobre les millors solucions per als teus projectes d’il·luminació.

Promoció vàlida per a compres per un import de 250 € o superior, sense impostos inclosos, en un únic albarà de compra de productes de la marca Opple Lighting entre l’1 de febrer i el 31 de març de 2023 i limitada a un regal per client.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats