Coneix la gamma d'arrencadors Altivar ATS480

Coneix la gamma d’arrencadors Altivar ATS480


Data: 07/06/2023 - 3:00 pm

Coneix la gamma d’arrencadors Altivar ATS480, una evolució dels arrencadors progressius.

Vine a la presentació que tindrà lloc el dimecres 7 de juny a les 15 h a les nostres instal·lacions de Sabadell. Com arribar-hi. Confirma la teva assistència amb el teu assessor comercial.

Coneix la gamma d'arrencadors Altivar ATS480

Dissenyat per abordar processos industrials i infraestructures, simplificant l’execució de projectes. L’ATS480 es basa en la robustesa i l’alt rendiment de l’arrencada/parada, ampliant la vida útil d’aquests arrencadors progressius, preservant-ne la inversió inicial en poder reutilitzar la instal·lació d’origen.

La integració de l’Arrencador Suau Altivar ATS480 a EcoStruxure™ Apps i el programari per a Automatització i Energia simplifiquen dràsticament la selecció de l’arquitectura, el disseny detallat i l’execució.

Coneix la gamma d’arrencadors Altivar ATS480, una evolució dels arrencadors progressius. Si vols més informació sobre els arrencadors progressius ATS480, vine a la propera presentació o contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica. Recorda! La presentació tindrà lloc el dimecres 7 de juny a les 15 h a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175).

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats