Beneficia't del 15% de deducció per la compra de carregadors de vehicle elèctric

Beneficia’t del 15% de deducció per la compra de carregadors de VE

7 de juliol de 2023

Beneficia’t del 15% de deducció per la compra de carregadors de VE (vehicle elèctric). El Consell de Ministres va aprovar el dimarts 27 de juny una desgravació a l’impost de la renda de les persones físiques del 15% per a la compra de vehicles elèctrics o instal·lació de punts de recàrrega per incentivar la transició verda. La deducció serà d’un màxim de 20.000 euros i està previst que romangui vigent durant un any i mig, fins a l’últim dia del 2024.

A més, a l’impost de societats s’incorpora un incentiu fiscal destinat a promoure les instal·lacions de recàrrega, tant d’ús privat com les accessibles al públic. A més, se simplifica la tramitació administrativa de la instal·lació d’infraestructures de recàrrega de fins a 3 megawatts, davant de els 250 quilowatts actuals.

3.000 milions d’euros per a les dues properes convocatòries del PERTE VEC

D’altra banda, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ultima la redacció de l’ordre de bases i la convocatòria de la segona part del Pert del Vehicle Elèctric i Connectat. Així, es destinaran uns 3.000 milions d’euros.

La línia d’ajuts per a la fabricació de cel·les de bateries i per potenciar projectes del processament del liti i del cobalt estarà dotada amb 837 milions d’euros. El règim de concessió d’aquestes convocatòries serà de concurrència simple.

Beneficia’t del 15% de deducció per la compra de carregadors de VE (vehicle elèctric). A Suministradora del Vallés t’assessorem en la gestió d’aquesta deducció mitjançant la nostra Àrea Tècnica. Contacta aquí i comença a gaudir dels beneficis del teu vehicle elèctric.

Font: Instaladores 2.0. Accedeix a la notícia completa aquí

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats