Nova aerotèrmia de Samsung d'alt rendiment

Nova aerotèrmia de Samsung d’alt rendiment


Promoció activa entre: 03/10/2022 - 31/12/2022

Nova aerotèrmia de Samsung d’alt rendiment amb una nova gamma monobloc: EHS Mono HT Quiet, compactes, de color negre i d’alt rendiment. Aquesta aerotèrmia disposa de tres models: AE140YDEG/EU, AE120BXYDEG/EU i AE080BXYDEG/EU/EU, amb 14, 12 i 8kW de potència nominal i amb compressor amb injecció de vapor al compressor.

Samsung sempre ha destacat pels alts rendiments de les seves aerotèrmies, fins i tot en baixíssimes temperatures, oferint un sistema termohidràulicament idoni per a climes temperats, freds o molt freds.

Nova aerotèrmia de Samsung d'alt rendiment

Bomba de calor Samsung EHS Mono HT Quiet

Samsung presenta la nova bomba de calor EHS Mono HT Quiet amb l’objectiu de prestar servei de climatització i aigua calenta sanitària al creixent mercat de rehabilitació energètica d’habitatges i ampliar l’oferta per a edificis nous. Aquesta solució de calefacció amb disseny exclusiu aporta una acurada estètica integrant-se a qualsevol ubicació exterior, des d’edificis reformats a habitatges de luxe.

A més, ofereix unes prestacions afegides d’alta eficiència i confort a consumidors i propietaris d’habitatges, ja que cobreix totes les necessitats de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària de la llar a més de funcionar de manera molt silenciosa.

El Pacte Verd Europeu

L’estratègia del Pacte Verd Europeu busca transformar els sistemes d’energia europeus actuals en un sistema integrat i eficient que connecti fonts d’energia i infraestructura per fomentar la descarbonització i assolir els objectius climàtics establerts per al 2050 (Comissió Europea, 2020). Juntament amb l’impuls de les normatives i les polítiques estipulades al Pacte Verd Europeu, es requereixen noves solucions i innovacions per assolir una economia climàticament neutra el 2050 (zero emissions de gasos d’efecte hivernacle). La calefacció dels edificis, la manera com està integrada i la connectivitat intel·ligent tenen un paper important.

EHS Mono HT Quiet és un sistema de bomba de calor que ofereix calefacció (SCOP* d’A+++), refrigeració i aigua calenta sanitària per a la llar. El 75% de l’energia utilitzada per una bomba de calor és renovable, cosa que la converteix en una solució energètica molt sostenible.

Silenciosa

Amb la introducció de noves tecnologies de reducció de soroll, EHS Mono HT Quiet funciona de manera silenciosa, assolint nivells de soroll de fins a 35 d(BA) amb una manera reduïda disponible en quatre passos. La geometria dent de serra del ventilador redueix el soroll en minimitzar les turbulències d’aire.

Aïllament de dues capes

L’aïllament de dues capes està compost per una peça d’alta densitat aïllant el compressor i un tancament dins de la carcassa, cosa que bloqueja el soroll de manera efectiva. El tancament està fet d’un material d’alt rendiment amb un disseny patentat de tipus reixeta que absorbeix els diferents sorolls produïts per les peces del compressor i la vibració. Els coixinets antivibratoris de goma absorbeixen la vibració provocada pel compressor i minimitzen el soroll resultant. El cigonyal reforçat del compressor redueix el soroll de ressonància de baixa freqüència Certificació Quiet Mark L’EHS Mono HT Quiet compta amb la certificació Quiet Mark. Aquesta certificació és aplicable únicament als territoris del Regne Unit i la Unió Europea.

Nova aerotèrmia de Samsung d'alt rendiment

Temperatura de l’aigua calenta

EHS Mono HT Quiet combina funcions avançades perquè l’aigua calenta arribi a una temperatura de fins a 70°C i garanteix el subministrament de manera fiable fins i tot en temperatures exteriors baixes, sense necessitat de modificar radiadors ja existents en projectes de substitució de calderes. S’ha ampliat la mida de l’àrea de transferència de calor un 11,9% aproximadament per contribuir a un intercanvi de calor ràpid.

Consum energètic

Les bombes de calor Samsung EHS inclouen una gamma de tecnologies avançades que ajuden a optimitzar-ne el consum d’energia. Samsung EHS Mono HT Quiet té un rendiment mitjà, SCOP d’A+++ a la classificació d’eficiència energètica, de manera que el seu funcionament a un alt nivell d’eficiència està certificat.

EHS Mono HT Quiet aconsegueix un bon rendiment a baixes temperatures gràcies a l’ús del refrigerant R32, fet que contribueix a mitigar la pèrdua de la capa d’ozó i els efectes de l’escalfament global en reduir la quantitat de refrigerant necessari. Les emissions de CO₂ també es redueixen en comparació del refrigerant R410A convencional.

Anticorrosiva

Durafin™ Ultra: Una capa anticorrosiva i una capa hidrofílica dispersen l’aigua i en reforcen la resistència a la corrosió, la qual es va demostrar amb una prova de polvorització amb sal (SST) durant 3000 hores. La unitat exterior EHS Mono HT Quiet compta amb un revestiment de polietilè en pols amb un gruix màxim de 100 μm que, tal com s’ha demostrat en una prova de cicle complex, és un 43% més resistent a la corrosió davant dels galvanitzats d’alta resistència.

Nova aerotèrmia de Samsung d'alt rendiment

Wifi + SmartThinks

Controla mitjançant la seva pasarela wifi, el control d’ACS, temperatura del circuit o zona 1, i circuit o zona 2, vinculable a tots els altres equips Samsung. No només això, la pasarel·la SmartThins ve inclosa en el sistema, poden domotitzar tot l’habitatge, il·luminació, electrodomèstics, etc.

Descarrega’t aquí la fitxa tècnica: Nova aerotèrmia de Samsung d’alt rendiment EHS Mono HT Quiet

La nova aerotèrmia de Samsung d’alt rendiment EHS Mono HT Quiet és una solució idònia de climatització per als habitatges que volen garantir un òptim confort aquest hivern. Contacta amb la nostra Àrea de Climatització i sol·licita més informació.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats