Mesurar la qualitat de l'aire interior mai ha estat tan fàcil

Mesura la qualitat de l’aire interior de forma fàcil


Promoció activa entre: 16/06/2022 - 30/09/2022

Mesura la qualitat de l’aire interior de forma fàcil.

Dels milions de persones que treballen a oficines a tot el món, moltes estan insatisfetes amb les condicions climàtiques del seu lloc de treball. La raó més habitual són les queixes sobre la qualitat de l’aire interior o el malestar tèrmic. Si aquests factors no són correctes, la productivitat pot disminuir i augmenta el risc de baixes per malaltia.

Per tant, les queixes s’han de verificar utilitzant resultats de mesura objectius. El set IAQ i confort testo 400 pot fer aquests mesuraments i també molts altres.

No importa si és a una oficina o a un centre educatiu: amb el set IAQ i confort testo 400, pots realitzar els mesuraments amb total objectivitat i complint amb les normatives vigents de tots els paràmetres IAQ i nivell de confort rellevants, com el PMV i PPD així com els nivells de corrents d’aire i turbulències, segons EN ISO 7730.

Set en promoció testo 400 amb sondes per a IAQ i confort tèrmic
Gratis un registrador d’IAQ per a mesuraments de llarga durada valorat en més de 900 euros!
Regal de data logger IAQ (0577 0400) per a mesuraments a llarg termini i al qual es poden connectar fins a 6 sondes de mesurament simultàniament.

 

Mesurar la qualitat de l'aire interior mai va ser tan fàcil

Quins avantatges té el nou set testo 400 de confort tèrmic + IAQ?

 

  • Determinació del nivell de confort segons les normatives: PMV i PPD així com corrents i turbulències d’acord amb l’EN ISO 7730.
  • Monitorització de la qualitat de l’aire interior mitjançant la determinació del nivell de CO2, la humitat i la temperatura de l’aire i el grau de turbulència.
  • Programari d’anàlisi per a una gestió totalment professional de les dades mesurades
  • Gamma de sondes digitals amb la memorització de les dades de calibratge i ajustament de la desviació (visualització error zero).

Descarrega’t la fitxa tècnica aquí: Testo 400

El set es compon de: instrument multifunció testo 400, sonda de CO2, sonda de turbulència, sonda de globus (Ø 150 mm), data logger IAQ, trípode per a col·locació de sondes (inclou bossa de transport) i maleta per a instrument de mesurament i sondes corresponents.

Mesura la qualitat de l’aire interior de forma fàcil. Contacta amb la nostra àrea tècnica i t’informaran personalment.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats