Descobreix la il·luminació LED de les millors marques

Descobreix la il·luminació LED de les millors marques


Promoció activa entre: 01/04/2022 - 30/06/2022

Descobreix la il·luminació LED de les millors marques. Sempre que parlem d’il·luminació LED ho associem a estalvi energètic i la disminució que això suposa a la factura de la llum. Aquests són els principals avantatges que fan que es produeixi el canvi a aquest tipus de làmpada, però són molts més els beneficis que aquesta aporta a un habitatge.

7 beneficis addicionals de la il·luminació LED:
  1. Seguretat. El dispositiu LED és un element segur perquè treballa amb corrent continu de baixa tensió, això fa que els accidents domèstics per electrocució disminueixin i, alhora, s’evitin descàrregues de llums i aplics.
  2. Els llums LED no s’escalfen. Les antigues halògenes es feien amb iode i brom en estat gasós. El filament s’escalfava i la majoria de l’energia es perdia en forma de calor. En canvi, les LED no s’escalfen, per això tota la seva energia va cap a l’enllumenat.
  3. La il·luminació LED no triga a encendre’s, produeix llum nítida i brillant i evita parpellejos, la qual cosa es tradueix en més comoditat en el nostre dia a dia.
  4. Tenen més durada que les bombetes tradicionals. La vida útil dels leds pot arribar a estar entre les 20.000 i 50.000 hores, uns 6 anys de vida!, mentre que una bombeta halògena a penes arriba a les 2.000 hores.
  5. Com que no tenen filament com les bombetes incandescents o halògenes, suporten cops i vibracions sense trencar-se. A més, presenten més resistència gràcies a la seva protecció IP contra pols o aigua.
  6. Són ecològiques. La il·luminació LED és molt més ecològica que qualsevol altre tipus, ja que no contenen mercuri, per tant, no fan malbé el medi ambient.
  7. Produeixen baixa contaminació lumínica a exteriors.

El pas al LED ja és una realitat i des de Suministradora del Vallés recolzem aquesta transició llançant el nostre catàleg TOPLED 2022, on trobaràs una selecció d’il·luminació LED de les millors marques del mercat, com Signify.

Descarrega’t el nostre catàleg d’il·luminació TOP LED aquí.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats