Il·lumina el teu estiu

Il·lumina el teu estiu amb descomptes de més del 50%


Promoció activa entre: 25/04/2022 - 15/07/2022

Il·lumina el teu estiu amb les solucions més innovadores i exclusives de Novolux Lighting. I ara amb descomptes de més del 50%

Arriba l’estiu, i amb ell la possibilitat, la necessitat i, sobretot, les ganes d’aprofitar al màxim les terrasses. La il·luminació dels espais exteriors és un factor fonamental per crear l’ambient que volem i és tan important que, segons com ho fem, aconseguirem un entorn més íntim, acollidor i relaxant. Hi ha molts tipus de lluminàries i maneres de fer-ho: mitjançant aplics de paret, balises, il·luminació led, llums de suspensió, llums de peu o de taula. Per això tindrem en compte les nostres necessitats i quin tipus d’ambient volem recrear. Després només hem de gaudir del nostre espai exterior.

Fonts de llum per a tot tipus d’espais

Avui ens centrem en la il·luminació decorativa per a terrasses i balcons, concretament en els llums de peu o de taula, que ens aporten una il·luminació càlida i que, a més, donen un toc especial a la decoració. D’altra banda, tenen l’avantatge afegit que podem canviar-les de lloc i utilitzar-les tant a l’exterior com a l’interior, essent així un valor útil i un element decoratiu a qualsevol lloc i durant tot l’any.

Un catàleg complet

Et presentem el catàleg de Novolux Lighting per a aquest estiu amb multitud de làmpades. En totes, la qualitat i el disseny van unides. Són tan boniques com diferents i segur que entre elles trobes alguna que encaixi amb el teu estil.

Descarrega’t el catàleg aquí: Catàleg Novolux Lighting.

Contacta amb el nostre equip tècnic i et farem un estudi sense compromís sobre la millor il·luminació per a les teves instal·lacions. I recorda… Il·lumina el teu estiu!

Promoció vàlida fins el 15 de juliol de 2022.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats