Gaudeix d'una energia ecològica i eficient

Gaudeix d’una energia ecològica i eficient


Promoció activa entre: 14/10/2022 - 31/12/2022

Aquest hivern, gaudeix d’una energia ecològica i eficient amb la calefacció amb pèl·lets. Descarrega’t la nostra promoció d’equips en aquest link i contacta amb la nostra Àrea Tècnica per consultar més informació.

Les estufes de pèl·lets són un dels sistemes de calefacció més eficients que existeixen al mercat actualment. Generen calor a través de la combustió de pèl·lets de fusta o biomassa en una cambra tancada que emet la calor a tota l’estada on es troben instal·lades, generant un ambient molt agradable.

Aquest tipus d’estufes, a més de ser òptimes com a sistema respectuós amb el medi ambient, ofereixen elevats rendiments ja que una de les principals característiques dels pèl·lets és el seu gran poder calorífic.

Tipus d’estufes de pèl·lets

Hi ha multitud de tipus d’estufes de pèl·lets: estufes murals, de passadís, de cantonada, d’exterior, rodones i fins i tot inseribles o encastables. Però quant a la seva manera de funcionament, les estufes de pèl·lets poden ser:

· Estufes d’aire: són estufes pensades per escalfar l’estança on estan instal·lades. Utilitzen un ventilador frontal de manera que escalfa de forma ràpida i eficient. N’hi ha a partir de 4 kW i bàsicament són un sistema d’encesa i apagada electrònica i programable, on un ventilador expulsa l’exterior a l’aire calent que les parets del cos intercanvien amb la flama. Solen tenir diverses potències de flama i de ventilador.

· Estufes d’aire canalitzables: s’utilitzen per repartir la calor a través de conductes especials. El mode de funcionament és similar a les d’aire amb l’afegit que poden expulsar tot l’aire calent pel frontal de la màquina, o derivar-lo a qualsevol de les preses que es poden connectar a diferents habitacions. Són ideals per a habitatges amb diverses habitacions o plantes.

· Termoestufes o hidroestufes: són com petites calderes que poden escalfar tot l’habitatge connectant-se al circuit de radiadors ja existent i escalfant, a més, l’estança on està instal·lada. Poden fins i tot generar aigua calenta sanitària sempre que s’instal·li a part un interacumulador extern. Incorporen sistemes de seguretat per sobretemperatura, sobrepressió, bombes circuladores, got d’expansió, sondes de temperatura, encès electrònic i programador.

Descarrega’t aquí les fitxes tècniques de tots els equips de la promoció: Fitxes tècniques.

Aquest hivern, gaudeix d’una energia ecològica i eficient amb la calefacció amb pèl·lets. A Suministradora del Vallés posem al teu abast els millors equips per que tinguis el millor confort.

I si ets instal·lador, tens l’oportunitat d’accedir a un servei de gestió de subvencions de fins a 3.000 € per habitatge. Consulta amb la nostra Àrea Tècnica.

Preus sense impostos inclosos i vàlids per a productes en estoc, fins a exhaurir existències. Tots els preus són unitaris.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats