Estalvia espai en les teves instal·lacions d’energia solar tèrmica


Promoció activa entre: 01/10/2021 - 31/10/2021

Des de l’1 fins al 31 d’octubre de 2021, si compres un equip forçat Drainback Mural de Termicol a Suministradora del Vallés obtindràs un +5% sobre el teu descompte habitual.

Els sistemes forçats d’energia solar tèrmica aporten l’avantatge de la protecció contra les inclemències del temps a l’acumulador, amb el que allargaràs la seva vida útil fins a tres vegades més.

A través d’una fàcil instal·lació, els sistemes DRAINBACK MURAL queden perfectament integrats a qualsevol espai, ja que el dipòsit i l’acumulador poden col·locar-se en llocs diferents sense afectar al funcionament del sistema.

En els equips solars amb circulació forçada, el moviment del fluid a través de captadors i dipòsit és produït per una bomba circuladora. Aquesta bomba pren el fluid de la part inferior del dipòsit (la part més freda) i la impulsa cap als captadors a través de les connexions hidràuliques. El fluid, després d’elevar el seu nivell tèrmic en els captadors, torna a l’acumulador per la seva part superior (la més calenta), facilitant així l’estratificació de les temperatures.

Els sistemes forçats requereixen per al seu funcionament d’un sistema de control basat en la mesura de les temperatures del fluid de treball a la sortida dels captadors i en l’acumulador.

El sistema DRAINBACK MURAL ofereix la possibilitat d’un buidatge que evita la instal·lació i manteniment de purgadors i el got d’expansió, imprescindibles en una instal·lació solar convencional.

Recorda: tens fins al 31 d’octubre per aprofitar-te d’un +5% sobre el teu descompte habitual. Contacta amb el nostre departament tècnic.

Descarregar adjunt

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats