El sensor de posició que s'adapta a qualsevol espai

El sensor de posició que s’adapta a qualsevol espai


Promoció activa entre: 21/09/2022 - 31/12/2022

El sensor de posició que s’adapta a qualsevol espai, sense cable ni bateria OsiSense XCMW de Telemecanique Sensors diposa d’una mida molt reduïda.

La innovadora tecnologia de l’interruptor de posició sense fil i sense bateria de Telemecanique Sensors ara està disponible a la forma més compacta del mercat.

Es tracta d’una segona gamma de IdP Wireless, darrera la gamma XCKW que Telemecanique Sensors va llançar fa uns anys, siguent la seva principal novetat la seva reduïda mida que permet múltiples possibilitats d’ús i col·locació en llocs on l’espai disponible de la instal·lació és important.

Sensor de posició sense fils

La revolucionària tecnologia sense fils de Telemecanique Sensors simplifica la comunicació de la màquina quan el cablejat és difícil, costós o no desitjat. És la manera perfecta de donar més llibertat de moviment a les màquines mòbils. La tecnologia sense fils i sense bateria també redueix dràsticament el manteniment.

Sensor de posició fàcil d’instal·lar

Els cossos dels interruptors de posició sense fil i sense bateria de Telemecanique Sensors shan dissenyat per adaptar-se a espais extremadament compactes. La versió en miniatura del interruptor (XCMW) és compatible amb interruptors de posició provats, com les línies XCKS i XCKM de Telemecanique Sensors. Per simplificar encara més el procés d’instal·lació, tant la versió EN50041 com a versió en miniatura vénen en un kit plug-and-play i s’ofereixen en paquets compatibles preparats per utilitzar que inclouen el transmissor i un receptor.

Estalvia energia i respecta el medi ambient

La tecnologia auto-alimentada dels interruptors de posició sense fil i sense bateria de Telemecanique Sensors elimina la substitució de la bateria, el reciclatge de la bateria i redueix les matèries primeres. La tecnologia sense fil dels interruptors de posició sense fil i sense bateria
també eliminen els cables i altres materials necessaris per alimentar l’interruptor.

Principals característiques
  • Mida miniatura
  • Sense cable ni bateria
  • Comunicació sense cables Zigbee.
  • Abast 100 metres.
  • Diversos emissors i receptors.

Descarrega’t la fitxa tècnica aquí: Sensor de posició sense cables

I ara tens el sensor de posició sense cables + un receptor de 2 relés amb un 55% de descompte:

El sensor de posició que s'adapta a qualsevol espai

Abans: 378,42 €

Ara: 169,50 €

Promoció vàlida fins a exhaurir existències.

Aprofita ara la promoció del sensor de posició que s’adapta a qualsevol espai de Telemecanique Sensors. Solicita’ns més informació sobre com aquest sensor por aportar-te solucions en espais reduïts de les teves instal·lacions industrials.

*Preu net sense impostos inclosos.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats