carregadors de vehicle elèctric Wallbox_principal

Descobreix els carregadors Wallbox: disseny i eficiència


Promoció activa entre: 12/01/2022 - 30/09/2022

Descobreix les solucions de càrrega de Wallbox que a Suministradora del Vallés posem al teu abast i que s’adapten a totes les necessitats dels teus clients. Els carregadors de vehicle elèctric Wallbox són un excel·lent sistema d’electrificació per a qualsevol espai: a la llar, a una comunitat de propietaris i a un negoci comercial.

GAMMA PULSAR

carregadors de vehicle elèctric Wallbox Pulsar Plus

La gamma Pulsar i Pulsar Plus està dissenyada per a la càrrega intel·ligent del vehicle elèctric amb una gran potència i una mida increïblement petita. Són ideals per a l’ús diari a la llar.

El seu disseny compacte i minimalista s’ajusta a qualsevol garatge i permet una gran varietat d’opcions gràcies a l’app myWallbox.

DESCOBREIX MÉS SOBRE ELS CARREGADORS DE LA GAMMA PULSAR AQUÍ


COMMANDER 2

carregadors de vehicle elèctric Wallbox Commander 2

Commander 2 ofereix el camí més fàcil i curt cap a la càrrega intel·ligent de vehicles elèctrics per a empreses. Combinat amb myWallbox, aquest carregador redueix la inversió total en instal·lació i la demanda energètica.

Amb una resistència a l’aigua i a la pols certificada amb classificacions de protecció IP54 i IK10, permet una instal·lació segura tant a interior com a exterior.

DESCOBREIX MÉS SOBRE ELS CARREGADORS COMMANDER 2 AQUÍ


COPPER SB

carregadors de vehicle elèctric Wallbox Copper SB

 

El carregador Copper SB ofereix versatilitat, fiabilitat i elegància a les empreses que desitgen electrificar el seu aparcament comercial, gràcies a la seva presa de corrent integrada que permet carregar qualsevol vehicle elèctric del mercat.

Decideix qui accedeix al carregador mitjançant el lector de targetes RFID i connecta fàcilment amb el carregador mitjançant l’aplicació myWallbox.

DESCOBREIX MÉS SOBRE ELS CARREGADORS COPPER SB AQUÍ

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre els carregadors de vehicle elèctric Wallbox que millor s’adapta a les teves instal·lacions.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats