Aprofita l'onada de premis de Samsung

Aprofita l’onada de premis de Samsung


Promoció activa entre: 15/06/2022 - 31/08/2022

Aprofita l’onada de premis de Samsung. PRORROGUEM LA PROMOCIÓ FINS AL 31 D’AGOST!

Sent el teu benestar amb WindFreeTM. Llegeix atentament perquè tenim molts premis per la compra aquest estiu d’equips de climatització WindFreeTM de Samsung.

Descompte en la compra de fins a 50 € per unitat comprada WindFreeTM del 20 de juny al 31 d’agost de 2022

Sí! Has llegit bé. Ara si compres el teu equip WindFreeTM a Suministradora del Vallés entre aquestes dates, et descomptem 35 €, 40 € o 50 €, segons l’equip. Consulta aquí tots els equips i els descomptes corresponents.

*Import de descompte addicional al teu descompte habitual i limitat a equips en estoc. El descompte total acumulat durant el període promocional s’abonarà una vegada finalitzada la promoció.

I, a més, fes que la propera onada de calor sigui més refrescant!

Aconsegueix Caixes Experiència Wonderbox d’hotels amb encant de 4* i 5* en Espanya i Europa (prorroguem aquesta promoció fins al 31 d’agost).

Perquè a més de la promoció anterior, si realitzes la compra dels teus equips WindFreeTM fins al 31 d’agost, també t’emportes packs d’experiència per a gaudir del benestar amb els teus en hotels de 4* i 5*.

Com aconseguir-ho?

– Per cada compra d’un equip WindFreeTM de Samsung a Suministradora del Vallés, acumules punts. Consulta aquí els punts corresponents a cada equip.

En finalitzar la promoció, et lliurarem les caixes d’experiència aconseguides. Cada caixa equival a la redempció de 125 punts, amb un màxim de 20 caixes per client. Cada caixa està valorada en 250 €!

Consulta les bases legals aquí

Aquest estiu gaudeix del millor confort amb els equips de climatització WindFreeTM de Samsung, amb milers de microorificis que distribueixen l’aire fresc per les estances de manera suau i uniforme. La gamma WindFreeTM aporta comoditat als teus moments de treball i relax sense desagradables corrents d’aire fred.

Vine a visitar-nos a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175) i prova la sensació WindFreeTM.

Aprofita l’onada de premis de Samsung. Com veus, t’hem preparat un estiu ple de premis amb Samsung. Consulta amb la nostra àrea tècnica i comença a gaudir-los!

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats