Ampliem el nostre catàleg de ferreteria

Ampliem el nostre catàleg de ferreteria


Promoció activa entre: 24/05/2022 - 31/08/2022

Ampliem el nostre catàleg de ferreteria amb la lliga dels bons professionals. Sumem esforços amb Cadena88, la major xarxa de ferreteries de proximitat per oferir-te els millors materials i equips per a les teves instal·lacions i reparacions.

Treballem amb un enorme catàleg de referències i un ampli estoc de producte. Escull com vols tenir els teus materials: pots escollir recollir-los en algun dels nostres punts de venda (Sabadell i Barcelona) o que te’ls enviem allà on tu ens diguis.

Consulta el catàleg d’eines manuals, eines elèctriques, portaeines, instruments de mesura, equips d’hidroneteja, generadors d’energia, materials per a soldadura, escales i bastides, productes químics i de construcció, elevadors, arnesos i equips de protecció, guants, vestuari laboral i calçat de protecció.

Accedeix aquí al nostre nou Catàleg de ferreteria. I si vols accedir a tots els materials de forma online, fes clic aquí. En aquest portal trobaràs molts més materials i productes per gaudir d’aquest estiu de la forma més refrescant: Cadena88 – Suministradora del Vallés.

Ampliem el nostre catàleg de ferreteria. Forma part de la lliga dels bons professional!

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats