Amb Thermor tens el doble de diners en efectiu

Amb Thermor tens el doble de diners en efectiu


Promoció activa entre: 16/11/2022 - 30/11/2022

Amb Thermor tens el doble de diners en efectiu. Perquè si compres les noves calderes Naema, Kompakt o Logic fins al 30 de novembre a Suministradora del Vallés, t’emportes fins a 100 € de regal.

Amb Thermor tens el doble de diners en efectiu

Caldera Logic

Logic és la nova caldera de condensació de Thermor ultra compacta i versàtil, que permet adaptar-se a qualsevol espai per petit que sigui, fet que la converteix en la solució universal tant en reposició com en obra nova.

Amb la caldera Logic tens un retorn de 50 €.

Caldera Kompakt

Gràcies al seu disseny únic, les calderes Kompakt són capaces d’oferir doble condensació, tant en ACS com en calefacció. Això les converteix en la solució ideal per a qui busqui una solució singular i que destaqui pel seu alt rendiment.

Amb la caldera Kompakt tens un retorn de 60 €.

Caldera Naema

Naema marca un pas evolutiu a les calderes d’alta eficiència. Perquè incorpora la tecnologia Thermor Hydro Control de microacumulació. Però també perquè ha estat dissenyada per satisfer tant l’usuari com l’instal·lador: el sistema Rotafix i la seva acurada arquitectura interior la consoliden com la caldera més fàcil i ràpida d’instal·lar i mantenir.

Amb la caldera Naema tens un retorn de 100 €.

Descarrega’t la promoció i les fitxes tècniques aquí: Promoció Thermor

Per participar en aquesta promoció, entra a ThermorPro.es.

Ja ho saps! Amb Thermor tens el doble de diners en efectiu. Si tens qualsevol dubte sobre les característiques de les noves calderes de Thermor, contacta amb la nostra Àrea Tècnica aquí.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats