Prepara la teva terrassa per a l'estiu

Prepara la teva terrassa per a l’estiu

20 de maig de 2022

Són moltes les nits d’estiu en les quals volem allargar un sopar, una trobada amb amics, o simplement gaudir del paisatge. És per això que una bona i correcta il·luminació ens ha d’acompanyar en tots aquests moments.

En aquest article us presentem alguna de les novetats i productes que us recomanem per a que decoreu les vostres terrasses i les gaudiu com mai.

La il·luminació en espais com terrasses resulta crucial, ja que no podem estar a les fosques, però tampoc podem il·luminar-ho sobre manera, pel fet que no és un espai d’interior i no es realitzarà cap tasca en la qual necessitem una alta visibilitat.

El nostre consell és poder il·luminar de forma perimetral l’espai, fent-nos valer de les parets per a poder incloure aplics decoratius i disposar d’algun punt central a taula, preferiblement portàtil, per a poder situar-lo al nostre gust o segons ens movem per l’espai.

Beneito Fauré compta amb dues novetats molt interessants, Blis i Lek. Aplics de paret d’exterior, que proporcionen una llum càlida i funcional. En format quadrat i rodó, serà una bona elecció per donar-li a l’espai lluminositat.

A més, Lek C, compta amb unes aletes interiors que ens permeten graduar l’angle d’obertura del feix de llum.

Prepara la teva terrassa per aquest estiu

Com a toc distintiu per a la taula, podem utilitzar una làmpada portàtil, que ens permetrà donar-li a cada zona la llum que volem, portant la làmpada allà on més ens agradi.

Prepara la teva terrassa per aquest estiu

Buddy, de Faro Barcelona, compleix amb aquesta funció. És una làmpada portàtil amb IP20, dissenyada per Andreu Carulla. És molt lleugera i compta amb tres intensitats de llum, fent que la seva reproducció sigui a través de tot el cos superior.

Prepara la teva terrassa per aquest estiu

Un altre model del mateix fabricant és Fuji. Una làmpada molt versàtil i adaptable a qualsevol espai. De sobretaula, suspesa i amb diferents posicions. Compta amb un IP44 i es carrega mitjançant USB, el que la fa perfecte per habitatges o espais contract, com restaurants.

Prepara la teva terrassa per aquest estiu

I la ja coneguda Visor, ara en gris fosc i anomenada Kerala Led. Disponible de sobretaula i com a aplic decoratiu de paret.

Però si el que busquem és una làmpada que vesteixi l’espai i alhora tingui més presència, a més de funcionalitat, podem escollir una làmpada de peu.

Prepara la teva terrassa per aquest estiu

Novolux compta amb la família Aida, un conjunt de làmpades que s’adapten a cada zona, sent així de peu, de sobretaula o en forma de tamboret. Una família de làmpades molt decoratives i amb un gran confort visual. De llum càlida i IP65.

Més novetats? Les tenim! Apropat a la nostra botiga i deixat assessorar pels nostres professionals. Et guiarem en tot el procés i t’oferirem les millors solucions i adaptarem un pressupost a les teves necessitats. No et perdis els següents articles, on et mostrarem novetats, promocions i altres consells que et seran molt útils.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats