Viu l'experiència Simon 270 iO

Viu l’experiència Simon 270 iO


Data: 28/03/2022 - 9:00 am

El 28 de març descobreix l’essència de la nova gamma de Simon al Roadshow que tindrà lloc a Sabadell (c. Ramon Llull, 83), de 9 h a 18 h i guanya fantàstics regals. Viu l’experiència Simon 270 iO!

???? ????????????

Descobreix de primera mà com configurar tots els dispositius electrònics de Simon 270 per controlar l’entrada de llum natural o la il·luminació. Aprendràs a connectar els teus dispositius iO a través de wifi, amb la Simon iO App o els assistents de veu. Per millorar el confort, simplifica la connectivitat.

?????? & ????????

Coneix l’essència de Simon 270: la seva estètica minimalista, 100% polsant, amb modalitat Clean Schuko, en una gamma cromàtica de 8 acabats i una instal·lació simplificada.

???????????? & ??????

En acabar la visita, els experts de Simon t’ajudaran en els teus nous projectes amb Simon 270 iO. Els assessors et mostraran el nou configurador MiO, la vostra eina diària per valorar la vostra obra. A més, t’emportaràs un regal directe per agrair-te la visita i podràs participar al sorteig de fantàstics regals (bicicletes elèctriques, targetes regal d’Amazon i assistents de veu).

I recorda! Trobaràs la gamma de materials Simon 270 iO a Suministradora del Vallés.

Registra’t, visita el Roadshow i reserva el teu regal aquí.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats