Un +5% de descompte en detectors Dinuy

Un +5% de descompte en detectors Dinuy


Data: 22/11/2022 - 8:30 am

Del 21 al 25 de novembre emporta’t un +5% de descompte en detectors i reguladors de Dinuy. Descobreix-los en la Jornada Punt de Venda que realitzarem a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175) el proper dimarts 22 de novembre de 8,30 h a 13 h.

L’energia, un recurs limitat

Segons els estudis, el 20% de l’electricitat mundial es destina a la il·luminació i una gran part no es fa servir de forma eficient. Moltes vegades, als edificis i estades, que no estan ocupats o amb suficient aportació de llum natural, es manté la il·luminació encesa, fet que suposa un malbaratament de diners i energia.

Gràcies als detectors de moviment i lluminositat de Dinuy, aquest malbaratament pot ser reduït de manera molt considerable i senzilla.

Jornada Punt de Venda

El dimarts 22 de novembre, vine a visitar-nos i un tècnic professional de Dinuy et presentarà els nous detectors color negre/plata i la gamma de solucions específiques per a paret, sostre, passadissos, zones diàfanes i d’alçada.

A més, podràs conèixer les novetats de reguladors per a làmpades LED, tires, equips 1-10 i DALI.

Consulta aquí la nova gamma de detectors de Dinuy: Catàleg Dinuy

Un +5% de descompte en detectors Dinuy

T’emportes un 5% de descompte addicional

I durant tota la setmana, del 21 al 25 de novembre, t’emportes un +5% de descompte en detectors i reguladors de Dinuy. Aquest és un descompte addicional al teu descompte habitual.

Aprofita la promoció i vine a visitar-nos durant la Jornada. I si tens qualsevol dubte sobre els detectors i reguladors de Dinuy, contacta amb la nostra Àrea Tècnica aquí.

Un +5% de descompte en detectors Dinuy

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats