Punts de recàrrega de vehicle elèctric Wallbox


Data: 13/05/2022 - 9:00 am

Des de Suministradora del Vallés i Wallbox volem convidar-te a una formació sobre els punts de recàrrega de vehicle elèctric Wallbox dirigida a instal·ladors el divendres 13 de maig de 9 h a 11 h a les nostres instal·lacions de Sabadell (c. Girona, 175). Descobriràs l’apassionant i emergent món del mercat de recàrrega de vehicles elèctrics i com aquest pot ajudar-te a la teva trajectòria professional.

Previsions i tendències dels vehicles elèctrics

Durant la sessió s’explicarà sobre com està evolucionant el mercat dels cotxes elèctrics, la importància i impacte de la infraestructura de recàrrega i quines són les seves previsions i tendències a llarg termini. També parlarem de les tipologies de carregadors que existeixen per a aquests vehicles i les seves característiques.

Tot això enfocat a mostrar les oportunitats que s’obren per als instal·ladors i com s’han convertit en un rol clau en la creació de la xarxa de càrrega a la transició energètica.

Per últim, obrirem debat per a preguntes i respostes, per a que puguis aportar la teva opinió i crear així un fòrum enriquidor d’idees per a tots.

carregadors de vehicle elèctric Wallbox_principal

No perdis l’oportunitat de viure de prop l’experiència de la nostra sessió informativa sobre els punts de recàrrega de vehicle elèctric Wallbox per a instal·ladors, un esdeveniment que sens dubte t’ajudarà a fer front als nous reptes que presenta la transició energètica.

Inscriu-te mitjançant el següent codi QR o fent clic en el següent enllaç: Inscripció. I si vols descarregar-te la invitació en pdf, fes clic aquí.

Inscriu-te a través d'aquest codi QR

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats