La combinació perfecta per a l'eficiència energètica

La combinació perfecta per a l’eficiència energètica


Data: 15/12/2022 - 3:00 pm

T’imagines el grau d’eficiència energètica d’una instal·lació que comptés amb aerotèrmia, sòl radiant i sistema d’energia fotovoltaica? Si vols oferir una solució completa amb teus clients, no et pots perdre el curs que impartirem el proper dijous 15 de desembre de 15 h a 20,30 h a les nostres instal·lacions del Sabadell (c. Girona, 175) sobre “La combinació perfecta per a l’eficiència energètica“.

Forma’t i ofereix una solució integral als teus clients

La formació comptarà amb experts en les tres àrees:

Aerotèrmia: a càrrec de l’Àrea Tècnica de Climatització de Suministradora del Vallés amb la col·laboració de professionals del fabricant Hitachi Cooling & Heating. Durant aquesta sessió hi haurà una connexió via telemàtica amb la sala de formació d’Hitachi. Aquests equips explicaran com les bombes de calor per aerotèrmia ofereixen calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària utilitzant l’energia renovable. L’aerotèrmia no emet CO2, és una energia neta, saludable i econòmica. La versatilitat dels equips d’aerotèrmia es tradueix en confort durant tot l’any.

Sòl radiant: a càrrec del fabricant ALB Sistemas. Aquests professionals explicaran els avantatges d’instal·lar sòl radiant, un sistema que ofereix un consum energètic molt inferior a qualsevol altra sistema de calefacció convencional. La qualitat de l’aire en aquest tipus de sistemes proporciona un nivell controlat d’humitat relativa en ambient i una escassa o nul·la circulació d’aire, fet que evita la propagació d’àcars o altres partícules en suspensió. La calefacció per sòl radiant permet llibertat de disseny en espais interiors i no condiciona possibles reformes posteriors en ser espais lliures de conductes.

Energia fotovoltaica: a càrrec de l’Àrea Tècnica d’Energies Renovables de Suministradora del Vallés. Els nostres professionals explicaran com està evolucionant el mercat de l’energia fotovoltaica i quines són les seves previsions i tendències a llarg termini. També parlarem de les diferents solucions que formen una instal·lació solar fotovoltaica per adaptar-la a les necessitats dels teus clients, així com de la normativa vigent i els tipus de subvencions i ajudes que proporciona l’administració pública.

I en finalitzar la formació, hi haurà un sopar entre tots els assistents.

Inscriu-te a la formació escanejant aquest codi QR amb el teu smartphone o fent clic en aquest enllaç.

La combinació perfecta per a l'eficiència energètica

Ofereix les millors solucions als teus clients en aerotèrmia, sòl radiant i energia solar fotovoltaica i assisteix al curs “La combinació perfecta per a l’eficiència energètica“. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres fent clic aquí.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats